Outfit of the day

Met warmer weer begint bij mij ook vaak het dilemma van wat ik naar mijn werk ga dragen. Een luchtig bloesje is dan altijd een veilige keuze. Deze blouse van Primark komt je misschien wel bekend voor want ik heb hem in drie kleuren, zwart, wit en koraal. Tja wat kan ik ervan zeggen: hij is gewoon ontzettend handig en fijn! Vandaag heeft hij dus weer een plekje in mijn outfit of the day.

OOTD-outfit-of-the-day-work-casual-werk-blouse-primark-jeans-zara-curved-veterschoenen-van-haren

Ik draag het bloesje het liefst met de voorkant in mijn broek gestoken. Deze broek is de Zara Curved Jeans waar ik dol op ben. Hij zit wat hoger en heeft fijne stretch waardoor hij mooi blijft zitten.

 

 

OOTD-outfit-of-the-day-work-casual-werk-blouse-primark-jeans-zara-curved-veterschoenen-van-haren-2

Door de pijpen naar binnen te slaan maak ik de broek wat korter waardoor het vlotter staat met deze veterschoenen van Van Haren. Het zijn niet echt “Carien” schoenen maar toch vond ik ze erg leuk. Herken je dat, dat je een bepaalde schoen of een bepaald kledingstuk heel leuk vindt maar het eigenlijk niet bij je vindt passen?

DSCI0217

 

De blouse heeft een zilveren rits en daarom combineer ik hem met zilveren sieraden. Mijn verlovingsring van Swarovski, een horloge van Guess en oorbellen van Hema.

Wat is jou outfit of the day?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Dit weer is inderdaad een dilemma! Truitjes met driekwart mouwen vind ik nog het fijnst! Al eindig ik s’ avonds wel altijd met een vest. Ach ja, Nederland hè! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.