Outfit of the day

Volgens mij heb ik sinds ik zwanger ben geen outfit of the day meer gedaan! Terwijl het juist met een buikje lastiger is om jezelf te kleden. Vandaag laat ik je een super casual outfit zien die ik graag draag.

OOTD-outfit-zwanger-casual-positiekleding-zwangerschap-fashion-grijs-shirt-spijkerbroek-nikes-1

Al sinds het begin van mijn zwangerschap heb ik rugpijn. Dat is eigenlijk een van mijn weinige klachten dus ik mag niet klagen. Het enige nadeel is dat de rugpijn erger wordt wanneer ik hakken draag. Mijn geliefde hakken zijn dus (tijdelijk!) in de kast verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor mijn platte schoenen. Gympen zijn dat uiteraard het meest comfortabel. Ik ben nog steeds dol op mijn Nike Free Run 5.0 gympen die ik kocht in Amerika.

 

 

 

OOTD-outfit-zwanger-casual-positiekleding-zwangerschap-fashion-grijs-shirt-spijkerbroek-nikes-2

Ik draag nog weinig positiekleding. Vooral omdat ik zo’n 2,5 week last heb gehad van een maag/darmvirus waardoor ik alleen maar af ben gevallen (de buik groeit overigens vrolijk door) dus ik pas mijn oude kleren nog. Wel kies ik over het algemeen voor wat langere shirts (of ik doe er een lang hemdje onder). En natuurlijk pas ik alleen nog broeken die heel  laag zitten. Dit grijs gemĂȘleerde shirtje is van H&M.

 

 

OOTD-outfit-zwanger-casual-positiekleding-zwangerschap-fashion-grijs-shirt-spijkerbroek-nikes-3

 

De lage broek is van Bershka. Ik draag er een zilveren statement ketting bij van H&M en ook de zilveren armbandjes zijn van H&M. Deze outfit kun je ook prima ombouwen van casual naar netjes door er zwarte pumps of leuke flatjes onder te dragen en een colbertje er overheen.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.