Outfit of the day

Zwanger of niet, deze outfit draag ik graag! Het enige wat ik heb aangepast is dat ik er een langer shirt onder draag. Ik vind dit soort outfits ideaal voor naar het werk, zeker als het wat warmer is. Zodra ik naar huis fiets gaat het colbertje uit en kun je zo het terras op!

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-zwangerschap-pregnant-werk-netjes-colbert-forever-21-jeans-boots-1

Het beige colbertje wat ik draag is van Forever 21. Het valt net wat langer en dat vind ik nu wel een mooie lengte. Zoals als ik al zei combineer ik dit nu graag met een wat langer shirt. Dit shirt is van H&M en is een gewoon basic shirt (en dus ook geen positiekleding). Tegenwoordig koop ik een M in plaats van een S zodat hij net wat losser en langer valt.

 

 

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-zwangerschap-pregnant-werk-netjes-colbert-forever-21-jeans-boots-2

De spijkerbroek is een van mijn (ik zou bijna zeggen “gouden oude”) Bershka broeken. Hij valt lekker laag en daarom zit dat nu extra comfy met mijn groeiende buikje.

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-zwangerschap-pregnant-werk-netjes-colbert-forever-21-jeans-boots-3

Vanwege de rugpijn die ik al mijn hele zwangerschap heb draag ik nu bijna altijd platte schoenen. Deze oudroze laarsjes zijn van Sascha. Het liefst had ik er natuurlijk hakken bij aangetrokken maar dat sla ik dus even over!

 

 

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-zwangerschap-pregnant-werk-netjes-colbert-forever-21-jeans-boots-4

 

Sinds ik zwanger ben draag ik wel vaker een statement ketting. Geen idee waarom, ik denk dat het komt omdat ik nu wat meer basics draag die ik dan kan opleuken met een ketting. Deze kocht ik in de Pieces outlet.

En dat was mijn outfit of the day!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.