Outfit of the day (zwanger)

Het is bijna kerst! Voor mij is het dit jaar een hele bijzondere kerst namelijk de eerste met onze kleine man! Zoals je misschien wel weet ben ik, in verband met de komst van onze baby, enorm vooruit aan het werken. Inmiddels ben ik al over mijn uitgerekende datum (op het moment van de foto ben ik 40 weken en 5 dagen) en dus wilde ik wat verder vooruit werken dan ik eerder gepland had. Het leek me wel leuk om nog een keer een outfit of the day te laten zien nu ik meer dan hoogzwanger ben. Mocht je zwanger zijn met de kerstdagen dan wil je er vast prachtig uitzien en je mooie buik showen. Maar voor het comfort is het wel lekker om de dagen ervoor gewoon een lekkere comfortabele basic outfit te dragen.

Vorige week gaf ik al mijn outfittips voor als je zwanger bent (klik hier voor dat artikel!). De outfit van vandaag is daar weer een goed voorbeeld van.

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-zwangerschap-positiekleding-comfortabel-simpel-makkelijk-budget-casual-2 OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-zwangerschap-positiekleding-comfortabel-simpel-makkelijk-budget-casual-1

Sinds mijn verlof woon ik in deze legging van Noppies. Het is een legging waarbij de band onder in plaats van over mijn buik zit. Ik vind dat veel lekkerder zitten maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Een legging is een ideale basic voor als je zwanger bent. Daar overheen draag ik een lang zwart t-shirt van de Hema. En om er lekker behaaglijk bij te zitten zo in de winter draag ik er een heerlijk dik lang vest over. Deze is van Vero Moda. De laarsjes zijn van Van Haren.

 

OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-zwangerschap-positiekleding-comfortabel-simpel-makkelijk-budget-casual-4 OOTD-outfit-of-the-day-zwanger-zwangerschap-positiekleding-comfortabel-simpel-makkelijk-budget-casual-5

Deze outfit is ideaal als je lekker op de bank wilt relaxen, met vriendinnen taartjes wilt eten of met de papa-to-be naar de bios wilt!

Wat draag jij graag tijdens je zwangerschap?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Leuke outfit! Ik ben op dit moment een beetje in crisis! Ben nu 38.3 weken en mijn broeken zitten echt niet lekker meer. Verder heb ik nog twee jurkjes met leggings die ik pas en dan houdt het op, dus ik kom de week net niet door! Dan maar wat vaker een pyjama/huispak dagje 😉

    1. Oh dat is niet leuk! Naja het kan nooit meer heel lang duren nu moet je maar denken! Succes met de laatste weekjes! Ps huispak lijkt me een uitstekende oplossing 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.