Outfit of the day

De outfit of the day is er eentje die ik laatst droeg naar een concert maar die ik ook gewoon draag op een dagje dat ik niks speciaals doe.

De high-waisted donkergrijze jeans is van Only. Er zit stretch in waardoor hij heerlijk zit. Hij is niet super hoog dus niet elke cropped top past  er op (tenzij je buik wilt zien maar dat wil ik niet). Deze cropped top van Vero Moda heeft precies de goede lengte. Ik vind het ook wel leuk dat hij aan de achterkant wat langer is.

OOTD-outfit-high-waisted-jeans-only-lace-top-only-vans-leather-van-haren-1

Wat de top nog leuker maakt is het gehaakte deel op de rug. Dat maakt hem mooi vrouwelijk en dat vind ik wel leuk in contrast met de rest van de outfit.

OOTD-outfit-high-waisted-jeans-only-lace-top-only-vans-leather-van-haren-2

De schoenen die ik draag zijn zwarte gympen met een soort leer look. Ze komen van Van Haren en ik vind het wel leuk dat ze op Vans lijken (maar dan met een iets minder hoge zool).

OOTD-outfit-high-waisted-jeans-only-lace-top-only-vans-leather-van-haren-3

 

De sieraden mochten wel stoer vond ik. Dus ik droeg mijn zilveren armband met spikes van Stradivarius. Ook mijn “melkopschuim” oorbellen (zo zien ze er een beetje uit haha) passen hier mooi bij. Tenslotte mijn zilveren ringen van Swarovski en dat is de outfit!

Wat draag jij graag als je naar een concert gaat? 

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.