Outfit Oud & Nieuw

Vanmiddag een extra artikel omdat ik een ontzettend leuke vraag van DailyLook kreeg! Ik kende Daily Look alleen van Amerikaanse YouTubers die er heel enthousiast over zijn, maar zelf had ik nog nooit op de site gekeken. Toen DailyLook mij (wow!!) vroeg of ik een little black dress (LBD) wilde stylen voor oud en nieuw wilde ik dat dan ook direct doen! En het leek me heel leuk om de look ook met jullie te delen.

get the look daily look little black dress

Je kunt de producten zien door hier te klikken.

Ik ben dol op dit soort simpele maar toch ook wel sexy looks.

Wat vind jij van deze look?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.