Outfit of the day

Het is al lente maar het weer doet nog niet helemaal lekker mee. Toch heb ik wel zin in een iets zonnigere oufit of the day. Vandaag ben ik dus voor een trui met “cut-out shoulders” gegaan (dat klinkt toch leuker dan een trui waar de schouders uitgeknipt zijn ;)). Deze trui is van Stradivarius en is roze met wit gemêleerd.

OOTD-lente-spring-outfit-style-casual-blote-schouders-trui-ripped-jeans-booties-boots-primark-stradivarius-6

De trui valt losje, daar hou ik wel van. Zeker omdat ik nog niet in topvorm ben na de zwangerschap, maar eigenlijk gewoon altijd!

OOTD-lente-spring-outfit-style-casual-blote-schouders-trui-ripped-jeans-booties-boots-primark-stradivarius-4

De jeans heeft scheuren bij de knieën daardoor wordt hij direct wat meer zomers en stoer. Hij zit redelijk hoog. Normaal hou ik meer van broeken die wat lager vallen maar deze zit eigenlijk heel erg lekker! Ook de broek is van Stradivarius.

OOTD-lente-spring-outfit-style-casual-blote-schouders-trui-ripped-jeans-booties-boots-primark-stradivarius-5

De opengewerkte laarsjes zijn van Primark. Ik vind ze leuk en ik draag ze graag maar helaas zat er al een gat in toen ik ze kocht (kwam ik pas thuis achter helaas en woon niet in de buurt van een Primark) en dat gat wordt helaas alleen maar groter. Ik vrees dus dat het binnenkort gaat opvallen. Maar goed, voor nu draag ik ze nog met plezier! En dit is mijn outfit of the day. Wat draag jij vandaag?

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.