Outfit of the day

Gisteren kon je al zien hoe ik na de zwangerschap mijn kleine buikje een beetje verberg met outfits (klik hier voor dat filmpje). De outfit van vandaag is een van die outfits die ik nu graag draag. Ook al wordt het komende week iets minder lekker weer de zomer heeft zich al even laten zien. De outfit die ik vandaag draag vind ik leuk voor gewoon een rustig dagje, misschien een terrasje maar is ook super leuk voor een festival.

OOTD-outfit-style-festival-casual-jeans-shorts-wit-boots-stradivarius-zara-1

Het lichtroze vestje van H&M is lekker luchtig. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een warmer vest of een leren jasje.

OOTD-outfit-style-festival-casual-jeans-shorts-wit-boots-stradivarius-zara-4

Het witte hemdje met satijnlook is van Stradivarius. Door de satijnlook vind ik leuk omdat het een romantische twist aan de outfit geeft. Omdat het hemdje wat losser valt zie je een eventueel klein buikje niet. Ideaal als je net zwanger of net bevallen bent.

OOTD-outfit-style-festival-casual-jeans-shorts-wit-boots-stradivarius-zara-2

De jeansshort van Zara heeft een boyfriend fit waardoor hij wat losser valt en wat stoerder is. Dat vind ik een leuk contrast met het romantische hemdje.

OOTD-outfit-style-festival-casual-jeans-shorts-wit-boots-stradivarius-zara-3

Ik draag deze leren laarsjes van Stradivarius eronder maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor gympjes of leuke sandaaltjes.

Dit is mijn outfit van vandaag (of eigenlijk van gisteren :)).

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.