Outfit of the day

Warm, wat kouder, super zonnig, regen.. Het is een beetje zoeken af en toe qua outfit met dit weer. Een blouse vind ik dan ideaal. Lekker luchtig maar ook weer warm genoeg als het toch niet zo warm blijkt te zijn (wie kent de gedacht: “hoe warm voelt 20 graden ook alweer??”). In mijn outfit of the day ben ik dus voor een fijne blouse gegaan.

OOTD-outfit-casual-chic-jeans-hakken-sandalette-blouse-H&M-bershka-2

De blouse die ik hier draag is lekker luchtig en oversized. Hij is van H&M. Ik vind dit soort bloesjes/ overhemden met strepen er altijd een beetje uit zien als een pyjama maar ik wordt er wel vrolijk van.

OOTD-outfit-casual-chic-jeans-hakken-sandalette-blouse-H&M-bershka-1

Daaronder draag ik een jeans met scheuren bij de knieƫn. Hij is van Stradivarius en zorgt ervoor dat de outfit nonchalant wordt.

OOTD-outfit-casual-chic-jeans-hakken-sandalette-blouse-H&M-bershka-3

En dan kun je er natuurlijk gympen onder dragen (en dat doe ik ook graag) maar hakken geven het dan net een beetje een vrouwelijke touch. Deze sandalettes zijn van Bershka.

Een simpele maar door de hakken toch vrouwelijke outfit of the day dus vandaag. Ideaal voor als je even niet meer weer hoe warm 20 graden ook alweer is;)

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.