Outfit of the day

Ik heb geen idee wat voor weer het vandaag is. Op dit moment ben ik namelijk in Italië! En no worries, er zit iemand in ons huis die op Mittens past 🙂 Maar goed, Italië dus! Op het moment dat ik dit artikel schrijf is het heerlijk weer en was deze outfit net iets te warm, alleen daar kwam ik iets te laat achter, namelijk toen de zon ineens doorbrak en wij aan het wandelen waren met Nils.

OOTD-outfit-casual-pink-groene-broek-stradivarius-primark-fluor-stoer-casual-2

Deze combi heb ik eigenlijk nog nooit aan gehad. Terwijl ik alle kledingstukken alweer een tijdje in mijn kast heb liggen. Los van elkaar draag ik ze graag maar om een of andere reden had ik ze nog nooit gecombineerd. Het fluoriserende roze shirt is van Primark. Heerlijk zomers maar door de driekwart mouw ook geschikt voor de Hollandse zomer zullen we maar zeggen 😉

OOTD-outfit-casual-pink-groene-broek-stradivarius-primark-fluor-stoer-casual-1

De donkergroene broek is van Stradivarius en draag ik eigenlijk vooral in de winter. Maar eigenlijk kan hij ook prima in de zomer. Door de broekspijpen om te slaan en er een stel gympen en een fleurig shirt op te doen.

OOTD-outfit-casual-pink-groene-broek-stradivarius-primark-fluor-stoer-casual-3

Ook deze gympjes heb ik al jaren. Ik kocht ze ooit bij de H&M. Ze zijn van nepleer en hebben een soort parelmoer glans. Het armbandje is van Bershka, volgens mij is het eigenlijk een ketting maar ik sla hem gewoon een paar keer om mijn pols. Kan ook prima!

En dit is mijn outfit of the day!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.