Outfit of the day

De outfit van vandaag is leuk voor de nazomer, maar ook in de herfst ideaal met een panty en een paar laarsjes.

outfit-ootd-pull-bear-sweater-dress-stradivarius-white-witte-sneakers-bag-green-groen-army-jack-1

Het gestreepte oversized jurkje kocht ik bij de Pull & Bear in Italië. Hij is van een soort sweaterstof en zit daardoor heerlijk! Ik vind het leuk dat de mouwen wel aangesloten zitten. Zo krijgt het jurkje iets meer model.

outfit-ootd-pull-bear-sweater-dress-stradivarius-white-witte-sneakers-bag-green-groen-army-jack-3

De witte sneakers van Stradivarius zijn natuurlijk ideaal voor een lekker nazomerse dag maar in de herfst zou ik hier bijvoorbeeld een panty en overknee laarzen of leuke boots bij aantrekken.

outfit-ootd-pull-bear-sweater-dress-stradivarius-white-witte-sneakers-bag-green-groen-army-jack-5

Ook de jas kocht ik in Italië bij Stradivarius. Ik draag normaal niet dit soort stoere jassen maar ik vind hem eigenlijk heel leuk! Ik had sowieso een beetje een “groen momentje” tijdens het shoppen want ik kocht veel (donker)groene items. Zo ook deze tas van Pull & Bear. Hij is groot en heeft een suède look en ik vind hem super leuk, stoer maar toch vrouwelijk.

outfit-ootd-pull-bear-sweater-dress-stradivarius-white-witte-sneakers-bag-green-groen-army-jack-6

Het horloge is van Bershka en kocht ik een tijdje geleden maar hij was te groot maar nu heb ik hem eindelijk op maat gemaakt en kan ik hem dragen.

Ik denk dat ik deze outfit nog vaak ga dragen!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.