Outfit of the day

Voor de herfst is het toch vaak nog erg lekker weer! Ik zit met mijn outfits dan nog vaak een beetje tussen zomer en herfst in. Niet te warm en niet te koud. Vandaag heb ik zo’n oufit aan.

ootd-outfit-herfst-roze-groen-comfy-1

Het knalroze shirtje draag ik eigenlijk alleen in de zomer. Je lijkt er super bruin in en hij valt lekker los. Dit shirtje kocht ik jaren terug bij Primark en ik draag het nog steeds graag.

ootd-outfit-herfst-roze-groen-comfy-2

Toch had ik het nog nooit gecombineerd met een groene broek. Ik had het shirtje als comfy shirt thuis aan en trok deze mosgroene broek van Stradivarius aan en ineens dacht, hé dit is best een leuke combi! En zou werd het mijn outfit of the day. Ik rolde de broekspijpen op en deed er simpele gympjes onder. Deze zijn van H&M en heb ik al jaren, maar een paar leuke witte All Stars of een ander leuk gympje kan natuurlijk ook!

ootd-outfit-herfst-roze-groen-comfy-3

Ik droeg er een goud met groen gevlochten armbandje bij. Lekker simpel! Ik hoop dat je geïnspireerd bent om ook eens een combi uit je kledingkast te pakken die je nog nooit bij elkaar hebt aangetrokken!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.