Outfit of the day

Ik ben gek op jurkjes! Maar ik merk wel dat ik nu Nils er is ik minder vaak jurkjes aantrekt. Het is gewoon minder praktisch als de vaak moet bukken en over de grond moet kruipen en doen. Toch blijf ik er van houden en dus trek ik zo af en toe nog eens een jurkje aan. Vandaag dus een jurkje in mijn outfit of the day!

ootd-outfit-dress-jurkje-romantisch-bershka-bloemen-zwierig-1

Dit jurkje kocht ik laatst bij de Bershka. Aanstaande zaterdag zie je hem nog voorbij komen in mijn shoplog van Primark en Bershka.

ootd-outfit-dress-jurkje-romantisch-bershka-bloemen-zwierig-2

Het is een romantisch zwierig jurkje met een bloemenprint. Het jurkje is gemaakt van een doorzichtige stof en er zit een onderjurkje onder.

ootd-outfit-dress-jurkje-romantisch-bershka-bloemen-zwierig-4

Daaronder draag ik een panty van H&M. Ik vind de panties van H&M persoonlijk de fijnste die er zijn. De laarzen heb ik al jaren en zijn van de Zara. Ik ben nog steeds gek op deze laarzen (en heb ze ook nog in het bruin su├Ęde, jep that’s how much I love them!).

Draag jij liever jurkjes of broeken?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.