Outfit of the day

Het is een beetje een gekke zomer, de ene dag lijkt het wel herfst, de andere dag is het super warm. Maar de meeste dagen zijn best warm maar ook bewolkt. Op dat soort dagen twijfel ik altijd over mijn outfit. Te warm is niet fijn, maar te koud ook niet. De outfit van vandaag is er eentje die ik op dat soort momenten graag aantrek.

OOTD-outfit-jeans-shorts-sweater-slouchy-top-boots-festival-casual-day-dag-2

De wijde dungebreide trui is luchtig, maar toch een beetje bedekt. Hij valt super wijd maar dat vind ik wel nonchalant staan. Al had een maatje kleiner misschien ook geen kwaad gekund. Hij bleek namelijk van de Mango Violetta lijn. En dan vallen de maten blijkbaar ook wat ruimer.

OOTD-outfit-jeans-shorts-sweater-slouchy-top-boots-festival-casual-day-dag-1

De laatste tijd draag ik trouwens veel meer blauw dan vroeger, geen idee waarom, het valt me gewoon een beetje op.. Om een beetje een balans te vinden draag ik een jeans short en laarsjes. De short is van Pull & Bear en zit heerlijk omdat er een beetje stretch in zit. Maar niet zoveel dat ie als een soort legging om je lijf zit, dat vind ik mij bij korte broekjes namelijk niet zo staan. Bij lange broeken ben ik er trouwens wel fan van hoor!

OOTD-outfit-jeans-shorts-sweater-slouchy-top-boots-festival-casual-day-dag-3

De boots heb ik inmiddels al heel wat jaartjes. Maar ik heb er laatst eindelijk een keer een nieuwe hak onder laten zetten en nu zien ze er weer als nieuw uit! Ik kocht ze jaren geleden op een regenachtige dag in Parijs bij Stradivarius. Ik droeg de outfit naar de Parade in Utrecht maar hij is ook heerlijk voor een dagje niks doen thuis of een terrasje.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.