Over mij

Hoi,

Wat leuk dat je BlondieBeautyFashion.nl bezoekt! Welkom! Mijn naam is Carien en dit is mijn blog. Hieronder vertel ik  wat meer over de site en over mezelf.

Over BlondieBeautyFashion

BlondieBeautyFashion (BBF) is een site over, je raadt het al, beauty en fashion. Maar ook over andere dingen waar ik blij van word zoals mijn lieve leuke zoontje Nils! En van interieur, eten en ga zo maar door!

Waarom Blondie? Dat is mijn bijnaam! Al zo lang als ik me kan herinneren noemen mensen mij zo. Waarschijnlijk omdat ik heel blond haar heb:)

Elke week komen er drie artikelen online, op woensdag, zaterdag en zondag. Op woensdag en zaterdag komt er vaak een tutorial, mama update, shoplog of review online. En op zondag verschijnt er meestal een vlog van mijn week of weekend.

Over mij

blondiebeautyfashion-profiel-3

Ik ben Carien, 32 jaar. Ik woon in Utrecht samen met mijn vriend (of eigenlijk mijn man :)) Sven en ons zoontje Nils.

Naast mijn blog ben ik in het dagelijks leven projectleider vastgoed. Dat heeft niks met mode of beauty te maken. Toch zijn mode en beauty waar ik van jongs af aan graag mee bezig ben. Als klein meisje was ik vooral met mijn haren bezig. Ik probeerde kapsels na te maken die ik bijvoorbeeld in GTST zag. Later kwam de make-up erbij en zat ik vriendinnetjes op te maken en hun haren te doen. Heerlijk! Zelf draag ik het liefste een naturel look maar thuis experimenteer ik graag met kleuren. Qua kleding heb ik niet één stijl. Het hangt er een beetje vanaf waar ik die dag zin in heb: netjes, stoer of sexy.

Er zijn naast beauty en mode meer onderwerpen die mij interesseren, bijvoorbeeld onze kleine man, opvoeding, (gezond) eten en interieur. Zo veranderde ik vroeger maandelijks de opstelling van mijn slaapkamer. Tegenwoordig doe ik dat niet meer maar ik blader nog graag door woonbladen voor inspiratie!

Naast mijn blog hou ik er ontzettend van om met de kleine man te knuffelen, met Sven stedentripjes te maken, met vriendinnetjes bij te kletsen, te shoppen, naar festivals te gaan, films en series te kijken en natuurlijk op vakantie te gaan.

Ik hoop dat jullie BBF leuk vinden!

Liefs,
Carien