Over mij

Hoi,

Wat leuk dat je BlondieBeautyFashion.nl bezoekt! Welkom! Mijn naam is Carien en dit is mijn blog. Hieronder vertel ik  wat meer over de site en over mezelf.

Over BlondieBeautyFashion

BlondieBeautyFashion (BBF) was een site over, je raadt het al, beauty en fashion. Maar tegenwoordig gaat het vooral over mijn leven als mama van twee kleine kids! Ik vlog wekelijks over ons leven en natuurlijk komt daar nog de nodige beauty en fashion voorbij maar het gaat ook over bijvoorbeeld de opvoeding van onze kids, interieur en gezond eten.

Waarom Blondie? Dat is mijn bijnaam! Al zo lang als ik me kan herinneren noemen mensen mij zo. Waarschijnlijk omdat ik blond haar heb:)

Elke zondag komt er een vlog van ons weekend online en op woensdag regelmatig een extra video.

Over mij

blondiebeautyfashion-profiel-3

Ik ben Carien. Ik woon in Utrecht samen met mijn vriend (of eigenlijk mijn man :)) Sven en onze twee kids.

Naast mijn blog ben ik in het dagelijks leven projectleider vastgoed. Dat heeft niks met mode of beauty te maken. Toch zijn mode en beauty waar ik van jongs af aan graag mee bezig ben. Als klein meisje was ik vooral met mijn haren bezig. Ik probeerde kapsels na te maken die ik bijvoorbeeld in GTST zag. Later kwam de make-up erbij en zat ik vriendinnetjes op te maken en hun haren te doen. Heerlijk! Zelf draag ik het liefste een naturel look maar thuis experimenteer ik graag met kleuren. Qua kleding heb ik niet één stijl. Het hangt er een beetje vanaf waar ik die dag zin in heb: netjes, stoer of sexy.

Er zijn naast beauty en mode meer onderwerpen die mij interesseren, bijvoorbeeld onze kids, opvoeding, (gezond) eten en interieur. Zo veranderde ik vroeger maandelijks de opstelling van mijn slaapkamer. Tegenwoordig doe ik dat niet meer maar ik blader nog graag door woonbladen voor inspiratie!

Naast mijn blog hou ik er ontzettend van om met de kids te knuffelen, met Sven stedentripjes te maken, met vriendinnetjes bij te kletsen, te shoppen, naar festivals te gaan, films en series te kijken en natuurlijk op vakantie te gaan.

Ik hoop dat jullie BBF leuk vinden!

Liefs,
Carien