A photo a day

Een tijdje geleden plaatste ik mijn eerste “A photo a day” en vroeg of jullie het leuk zouden als ik dat vaker zou doen. En dat vonden jullie! Dus vandaag is het weer zo ver: A photo a day. Het zijn wat foto’s van de afgelopen tijd. Als je me op Instagram volgt (dat zou ik heel leuk vinden :)) dan herken je sommige foto’s misschien dan ook!

De kwaliteit van de foto’s is wat minder, omdat ik ze gedurende de dag neem met mijn iPhone.

Het was zo zonnig vorig weekend dus Sven en ik besloten lekker op terras te lunchen! Bij De Branding neem ik vaak het 12-uurtje: een kleine salade, een klein soepje en een kleine burger.. Mmmm! Sven neemt meestal de “Sunny Side Up” met alles erop..

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-1

Afgelopen zaterdag van het Nationale Glamourday en dus ging ik met de Glamour onder de arm shoppen met mijn moeder. Morgen volgt de shoplog!

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-6

Mittens houdt van alles wat een beetje aan haar blijft plakken. Lees: plakband, maar ook balletjes waar haar nageltjes in blijven hangen. En dit is één van haar favorieten!

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-2

Zaterdagavond gingen we uiteten.  En dus maakte ik mij op met het Urban Decay Naked 3 palette. We hadden niet gereserveerd en het bleek overal vol te zijn. Uiteindelijk kwamen we terecht bij een Griek. Helaas kwamen we er te laat achter dat ze de hele kaart hadden veranderd.. en niet in positieve zin.. heel jammer!

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-7

 

Zondagavond in bad met een bubble bar van Lush, heerlijk!

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-3

Lekker in het zonnetje met Mittens op schoot en de folders met aanbiedingen.

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-4

Een gezond ontbijtje: havermout, hele pure chocola, goij-bessen, chiazaad en druiven!

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-5

Afgelopen weekend gingen we ook voor het eerst met Mittens naar buiten. Ze vond het super spannend maar ook wel leuk geloof ik! Ze is dan aangelijnd (pixiebobs vinden dat niet erg hoor dus het is niet zielig ofzo, anders zou ik het niet doen) en hobbelde tussen de planten door, heel schattig!

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-8

En maandagochtend ontdekte ik Victoria’s Secret bij de Etos!!

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-9

Die lieve kitten kijkt me soms een aan alsof ik gek ben haha!

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-10

Helaas had ik deze week ook een begrafenis. Dat vond ik wel heftig (ik heb tot nu toe alleen de begrafenis van mijn opa en oma gehad). De vader van een collega is plots overleden, echt ontzettend erg! Ik koos dus voor grijze nagels (ik had nl. roze lak op en dat vond ik niet zo geschikt). Het was een mooie begrafenis en mijn collegaatje sprak heel mooi over haar vader. Ik vond het erg heftig.

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-11

Mijn haar wilde soms niet echt zitten dus dan kies ik vaak voor een staart of visgraatvlecht.

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-14

Mijn nagels mochten later in de week wel weer in een vrolijker kleurtje worden gelakt. Wat een heerlijk weer!!

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-12

Donderdag probeerde ik een keer een zijscheiding. Dat is lang geleden! Ik moest een beetje aan mijn eigen spiegelbeeld wennen.. Wat vind jij?

A-photo-a-day-5-4-2014-blondiebeautyfashion-13

En dat was de afgelopen week in “A photo a day”! Ik hoop dat je het weer leuk vond!

Wat heb jij de afgelopen week gedaan?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.