A photo a day

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een “A photo a day” maakte en dus leek het mij vandaag wel weer eens leuk!

Laten we beginnen op 5 mei: Bevrijdingsfestival! Sven had eerder vrij genomen en ik was sowieso vrij dus we gingen aan het eind van de middag naar park Transwijk voor het Utrechtse Bevrijdingsfestival. Het weer was geweldig en het bleek heel druk te zijn. We hadden een kleedje mee en genoten van de muziek onder het genot van een biertje.

foto 1 - kopie (3)

 

Van mijn neef en zijn vriendin kregen we een cadeautje van Simon Lévelt en daarin zat deze heeeeerlijke chocola!

foto 4

En dit cadeautje kregen we tijdens… karaoke! Zo ongeveer eens per jaar doen mijn neef, nicht, broertje, alle aanhang en ik karaoke. Een hysterische avond kan ik je vertellen.

foto 2

Een vriendinnetje van mij was jarig en heeft zelf ook katten. Daarom stuurde ik haar deze foto:

foto 5

Sven maakt altijd mijn ontbijtje ’s ochtends (lief he:)) Dit keer had hij per ongeluk de yoghurt er al in gedaan wat maakt dat als ik een uur later uit mijn bed kom de muesli niet heel lekker krokant meer is.. En toen liet hij een lief briefje achter, wat een schatje is het toch!

foto 1 - kopie (4)

Even knuffelen met m’n lieve plumeau!

foto 1

Lekker en gezond: speltbrood met roerei en bieslook.

foto 2 - kopie (5)

Liftselfie met de boyfriend!

foto 2 - kopie

Hier moest ik zo om lachen! Ik wilde een foto van Mittens maken en toen sprong ze op.. en dit was het resultaat!

foto 3 - kopie (7)

Ik at met twee vriendinnetjes (waarvan ik er eentje bijna nooit zie omdat ze in het buitenland woont). We aten bij Kobalt in Amsterdam en ik koos lekker ongezond voor kipsaté met frietjes, mmm!

foto 2 - kopie (6)

Sinds haar sterilisatie is onze kleine kitten een stuk aanhankelijker. Als ik thuiskom van het werk komt ze op mijn schoot liggen en begint ze heel hard te spinnen en met me te kroelen. Dan smelt ik <3

foto 3 - kopie (3)

Een random selfie, gewoon omdat het kan!

foto 2 - kopie (4)

Svens oma was jarig en dat werd gevierd op Moederdag in de Koperen hoogte, dat ligt vlak voorbij Zwolle (Sven komt uit Zwolle). In de auto maakte ik twee foto’s. Een van mij met de chauf..

foto 5 - kopie

En een selfie die ik heel leuk gelukt vond!

foto 1 - kopie (6)

Dubbele regenboog.. wow!

foto 3 - kopie (4)

De dag daarna was het lekker weer en ik had ambiteuze plan om naar mijn werk te lopen. Een klein half uurtje. Ik trok mijn favo gympen aan. Daar kan ik uren op lopen. Of toch niet? Mijn sok zat dubbel en dus eindigde mijn route met een enorme blaar op mijn hiel.. Au!

foto 5 - kopie (3)

Gelukkig werk ik midden in het centrum en kocht ik voor €10 nieuwe gympjes. Ik moest tenslotte ook nog teruglopen.. En dat heb ik geweten. Aan het eind van mijn terug tocht had ik ook blaren op mijn kleine tenen.. Hapiness.. Meuh..

foto 3 - kopie (5)

Voetjes op de bank en Mascha’s boek Happy Life lezen! Oh nee.. Mittens was hem al aan t lezen 😉

foto 1 - kopie (7)

Donderdag was het filmavond met twee vriendinnetjes en veel thee en M&M’s.

foto 1 - kopie (8)

Vrijdag gingen Sven en ik naar Hoofddorp, Sven voor zijn werk en ik voor de Primark! Altijd als ik een gekke zonnebril zie maak ik een foto en stuur ik hem naar Sven. Maar dit keer stond hij er zelf ook bij! Hij kwam me net ophalen toen ik deze beauty op had haha!

foto 5 - kopie (4)

 

De shoplog kwam gisteren al online en zaterdag trok ik direct mijn nieuwste aanwinsten aan.

foto 4 - kopie (7)

Ik ging lunchen met mijn moeder en nam een heerlijk broodje met Old Amsterdam kaas.. Niet de meest gezonde keuze maar wel heel lekker!

foto 3 - kopie

Aaah 🙂

foto 5 - kopie (2)

Maar ik eet vooral gezond, zo ook deze linzensalade! Ik had nog nooit linzensalade gemaakt maar vond het lekker!

foto 5

En als toetje weer eens aardbeien met gesmolten pure chocola, zo lekker!

Dat was de A photo a day van de afgelopen tijd!

Ik hoop dat je het leuk vond!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.