A Photo a Day

Het is weer tijd voor A Photo a Day! Een hoop foto’s van de afgelopen weken. Zoals altijd veel selfies, Mittens en eten.

Deze sokken van Primark met schaapjes maken me altijd vrolijk! Mijn eerste lievelingsknuffels als klein meisje was een schaap. Ze heette “Saapje” want ik kon ‘Sch’ nog niet uitspreken. Mittens lag lekker op schoot.

foto 1 - kopie (2)

Het was soms super lekker weer en dus tijd om de zon op te zoeken. Hier zitten Sven en ik bij zwembad Krommerijn. Dat is het afgelopen jaar helemaal opgeknapt en het ziet er nu een stuk beter uit. Daar gaan we dus zeker vaker heen!

foto 1 - kopie (3)

Ik kocht een nieuwe camera en ben er super blij mee! Het is de Nikon Coolpix S6600 en hij heeft een uitklapbaar scherm wat ik ontzettend fijn vind! Ik heb hier ook een artikel over geschreven, klik hier als je benieuwd bent.

foto 2 - kopie (2)

Nog meer zon! Voor de vitamientjes maakte ik een heerlijke smoothie met sinaasappel, peer en banaan.

foto 2 - kopie (3)

En natuurlijk moet er ook gesport worden. Sven en ik zijn bezig met de 30 ab challenge (poeh pittig!) maar daarnaast volg ik mijn normale sportlessen (alhoewel het de laatste week steeds niet is gelukt.. oeps..).

foto 3 - kopie (2)

Mittens is dol op de hamsters van de Albert Heijn. Ik heb al meerdere keren hamsters in haar drinkbakje gevonden. Ik denk dat ze e hamsters zwemles geeft haha!

foto 1 (1)

 

Look of the day!

foto 5

Mijn nieuwe agenda van de Hema.

foto 3

Lekker kroelen met de kleine! De joggingbroek is trouwens van H&M.

foto 3 (1) - kopie

Mijn nieuwe favo ontbijt! Een gezonde bananensplit van AH (banaan, griekse yoghurt, müsli en pure chocolade rasp). Dit keer deed ik er ook nog . Zo lekker! Helaas mag ik dat nu niet meer, daarover komt binnenkort een artikel.

foto 2

Op de jaarlijkse Provada, een beurs waar ik voor mijn werk was, fietste ik een stukje op wielrenhandschoenen voor Sven te winnen 🙂

foto 5 (2) - kopie

Laatst maakt ik een kastje van Glossyboxen/ Prettybox. Klik hier als je deze DIY wilt zien. Hij staat nu trouwens op mijn nachtkastje, heel handig voor al mijn sieraden.

foto 2 (1)

Hup Holland Hup!!

foto 3 - kopie (3)

Cutest kitten!

foto 1

Genieten van mijn voorlopig laatste broodje oude kaas met gekonfijte ui, zo lekker!! Sven koos voor tonijnsalade.

foto 4

Vrijdagochtend ging ik naar de Mesoloog, daar ga ik nog een apart artikel over schrijven. Die avond gingen Sven en ik naar John Mayer in Ziggo Dome, wat een geweldig concert! En Go Back to the Zoo in het voorprogramma, zo leuk!

foto 1 (3) - kopie

foto 5 - kopie (2)

En daarna hadden we ook nog een “We grew up in the 90’s” feestje van een vriendinnetje die 30 jaar werd. Dus snel verkleden en in ons trainingspakkie in hysterische kleuren dus de kroeg in!

foto 2 (3) - kopie

Mittens was dolblij met haar hamsterketting haha!

foto 3 (2) - kopie

Toen ik zaterdagmiddag thuiskwam lag mevrouw er zo bij op haar troon.    foto 4 - kopie (2)

Zaterdagavond ging ik met een vriendinnetje en haar vrind naar de opening van het nieuwe TivoliVredenburg. Bij het TiviloVredenburg festival o.a. The Opposites en The Kyteman Orchestra. Wat was dat super!

foto 4 - kopie (4)

En dit is alweer de laatste foto: mijn nieuwe ontbijt van fruit met noten. Ik eet ook gewoon nog havermout, maar dan met water in plaats van amandelmelk.       foto 5 - kopie (3)

Wat een foto’s weer! Ik hoop dat je het leuk vond!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.