Review Aussie Dry Shampoo Aussome Volume

Ik hou van rommelig, undone haar én ik probeer mijn haar zo min mogelijk te wassen. Een grote vriend van mij is dan oog droogshampoo. Een tijdje geleden was de droogshampoo van Aussie in de aanbieding en dus wilde ik hem graag eens testen. Vandaag review ik de Aussie Dry Shampoo Aussome Volume.

review-assie-miracle-dry-shampoo-ausome-volume-droogshampoo-1

Mijn fijne haar is na een dag of 2 vet en futloos en kan dat wel een wasbeurt gebruiken. Maar ik wil het liever niet te vaak wassen en daarom is droogshampoo mijn redding. In de hoop op een lokken die weer schoon lijken én volume hebben.

 

 

review-assie-miracle-dry-shampoo-aussome-volume-droogshampoo-2

Zo ziet mijn haar er na 2 dagen zonder wasbeurt uit. Mijn haar hangt slap langs mijn gezicht.

 

 

review-assie-miracle-dry-shampoo-aussome-volume-droogshampoo-4

Ik maak verschillende scheidingen en spray daar wat van de Aussie Dry Shampoo Aussome Volume in. Vervolgens laat ik het even intrekken en daarna masseer ik het in met mijn vingers.

 

 

review-assie-miracle-dry-shampoo-aussome-volume-droogshampoo-5

Zoals je ziet is het vette direct weg. Ik heb blond haar dus bij mij valt een witte waas nooit echt op maar zoals je ziet zie je geen witte waas.

 

 

review-assie-miracle-dry-shampoo-aussome-volume-droogshampoo-6

Mijn haar is ook luchtiger en heeft wat meer volume. Het is niet mega veel maar de look van mijn haar vind ik prima! Hij maakt mijn haar ook wat stugger, dat doen veel droogshampoos wel maar daar moet je van houden.

 

review-assie-miracle-dry-shampoo-aussome-volume-droogshampoo-7

 

Maar de geur.. Niet de kauwgomballengeur die ik van Aussie gewend ben. Hij is wat frisser maar ik vind hem echt niet lekker. En dat is dan ook direct mijn enige nadeel. Maar de geur staat me zo tegen dat ik hem echt niet opnieuw zal kopen. Geur is natuurlijk iets heel persoonlijks maar dit is echt niet mijn ding. De Aussie Dry Shampoo Aussome Volume kost €7,11.

Gebruik jij graag droogshampoo?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.