Review – bareMinerals Complexion Rescue

Met de komst van onze baby in zicht denk ik al na over snelle makeup looks. Een snelle basis is daarbij natuurlijk heel belangrijk. Een fijne foundation, BB Cream of tinted moisturizer was dus mijn missie. Maar ook eentje die je er fris en wakker uit doet zien zonder dat je dat misschien bent ūüôā En toen ontdekte ik de bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream. Een hele mond vol! Vandaag review ik hem in de kleur Natural.

Review-BareMinerals-Complexion-Rescue-tinted-moisturizer-natural-naturel-look-swatch-2

De bareMinerals zegt over de Complexion Rescue dat het product de voordelen van een huidverzorging combineert met een natuurlijke en stralende dekking. Dat klinkt natuurlijk erg fijn. Ook heeft hij een SPF 30 dus je huidje is beschermt tegen de zon als je deze crème draagt.

Review-BareMinerals-Complexion-Rescue-tinted-moisturizer-natural-naturel-look-swatch-5

De¬†bareMinerals Complexion Rescue zit in een handige tube. Ik hou wel van tubes, ze werken makkelijk en hygi√ęnisch. Online is het altijd lastig een kleur te kiezen maar ze hebben bij¬†bareMinerals wel een handig¬†schema gemaakt met foto’s en beschrijvingen van verschillende huidjes en welke kleur daarbij past. Ik koos de kleur 05 Natural voor een medium huidskleur met een neutrale ondertoon.

Review-BareMinerals-Complexion-Rescue-tinted-moisturizer-natural-naturel-look-swatch-7

De bareMinerals Complexion Rescue zegt een gel crème te zijn. Ik vroeg me af wat ik me daarbij voor moest stellen maar de structuur is inderdaad het beste te beschrijven als een gel crème. Het voelt heel luchtig aan en niet waterig.

 

 

Review-BareMinerals-Complexion-Rescue-tinted-moisturizer-natural-naturel-look-swatch-8

Als je de bareMinerals Complexion Rescue uitsmeert zie je dat het product wel heel dun is maar niet waterig is. Hij smeert heel makkelijk uit en geeft meteen een gezonde glow aan mijn huid.

Review-BareMinerals-Complexion-Rescue-tinted-moisturizer-natural-naturel-look-swatch-9

Hier zie je mijn gezicht met alleen dagcr√®me. Ik heb vooral veel sproetjes en een beetje roodheid. En gelukkig weinig onzuiverheden sinds mijn zwangerschap ūüôā

Review-BareMinerals-Complexion-Rescue-tinted-moisturizer-natural-naturel-look-swatch-1

Hieronder draag ik één laagje bareMinerals Complexion Rescue in Natural. Zoals je ziet is de kleur perfect voor mijn huid. Hij geeft een gezonde glow en brengt rust in mijn gezicht. De sproetjes zijn zeker nog zichtbaar maar de roodheid is ingeruild voor een egale kleur.

 

Review-BareMinerals-Complexion-Rescue-tinted-moisturizer-natural-naturel-look-swatch-10

Met mijn droge huidje word ik heel blij van het gevoel van deze gel crème en de glow die hij geeft. Ik kan me voorstellen dat het voor de vettere huidjes onder ons niet helemaal het effect is waar je naar zoekt.

 

Review-BareMinerals-Complexion-Rescue-tinted-moisturizer-natural-naturel-look-swatch-11

Hieronder draag ik er een beetje make-up bij. Ik heb de¬†bareMinerals Complexion Rescue niet afgepoederd maar wel wat bronzer over mijn gezicht gedaan. Verder wat concealer onder mijn ogen, blush, oogschaduw, mascara en lipgloss.¬†De cr√®me voelt overigens totaal niet vet, waarschijnlijk door de “gel-formule” aan dus zelfs voor de vette huid denk ik nog dat het een fijne cr√®me is. Maar mensen met een vette huid zijn natuurlijk vaak op zoek naar een wat matter effect.

 

Review-BareMinerals-Complexion-Rescue-tinted-moisturizer-natural-naturel-look-swatch-12

Ik vind het effect echt prachtig! Ontzettend natuurlijk en alsof ik een heel lang weekend achter de rug heb! Dat effect kan ik straks wel gebruiken denk ik ūüėČ

Review-BareMinerals-Complexion-Rescue-tinted-moisturizer-natural-naturel-look-swatch-13

Ik ben dol op de bareMinerals Complexion Rescue tinted hydrating gel crème! Ik weet zeker dat ik er ontzettend veel plezier van ga hebben.

Deze tube bevat 35 ml en ik kocht hem bij Feelunique.com voor ‚ā¨32,06.

Wat vind jij van het effect van de bareMinerals Complexion Rescue?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.