Review – BE Creative Baked Blush in 001 Romance

Give me some glow! Ik ben dol glans en op blush, een glanzende blush is dus helemaal goed! Ik was online een bestelling bij IciParisXL aan het doen en toen stopte ik ineens de BE Creative Baked Blush in 001 Romance in mijn digitale mandje. Geen idee waarom want ik had er nog niemand over gehoord dus het was een gokje. Maar een goede gok! Wat een mooie blush! Vandaag review ik hem dan ook.

Review-BE-Creative-makeup-baked-blush--in-001-romance-ici-paris-xl-1

De blush zit in een zomerse verpakking met een beetje een flower power gevoel. Ik word er wel vrolijk van! Het doosje heeft een draaidop, dat vind ik persoonlijk dan weer wat minder praktisch. Ik vind het wel fijn dat er een ruitje in zit waardoor je de kleur van de blush kunt zien.

Review-BE-Creative-makeup-baked-blush--in-001-romance-ici-paris-xl-3

De blush doet me denken aan de Milani Baked Blush in Luminoso. Dat is mijn meest favoriete blush allertijden, dus ik was heel benieuwd hoe de blush van BE qua glans en pigment zou zijn.

Review-BE-Creative-makeup-baked-blush--in-001-romance-ici-paris-xl-4

De foto doet geen recht aan het pigment en de glans. De blush ik super gepigmenteerd, heeft een mooie zachte structuur en een prachtige glans! Er komt zoveel kleur vanaf dat je er wel heel subtiel mee moet werken want anders is het wel erg heftig.

Review-BE-Creative-makeup-baked-blush--in-001-romance-ici-paris-xl-7

Love it! Wat een prachtige blush! Hij brengt heel makkelijk aan, blend mooi in en is niet te poederig. Zoals ik al zei moet je hem wel echt met beleid aanbrengen maar des te langer doe je met de blush. De perzikroze kleur vind ik ideaal voor elke dag en staat mooi met bijna elke makeup look.

Review-BE-Creative-makeup-baked-blush--in-001-romance-ici-paris-xl-6

Ik ben aangenaam verrast door de BE Creative Makeup Baked Blush in 001 Romance. Wat een fijne blush, prachtige kleur en hele mooie glans.

De blush is alleen verkrijgbaar bij IciParisXL en kost  €11,66. Niet heel goedkoop maar ik vind hem het wel waard. De kwaliteit is goed en hij is super zuinig in gebruik.

Liefs,

Carien

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.