Review – Becca Shimmering Skin Perfector

Zeg je highlighter dan zeg je Becca. Tenminste als je Amerikaanse beautylovers mag geloven. Toen ik dus weer een bestelling in Amerika mocht doen stond de Becca Shimmering Skin Perfector in Champagne Pop op mijn wishlist. Maar een beetje glans van Becca is niet goedkoop. Toen zag ik dat ze ook reisverpakkingen hadden. Ik ben dol op de reisverpakkingen van Sephora, kleiner en dus goedkoper zodat je een product eerst eens goed kunt testen. Daarnaast is zo’n reisverpakking ideaal om mee te nemen op vakantie. En laten we eerlijk zijn, vaak is het best een werk om een normale verpakking op te maken. Daar doe je gewoon jaren mee!

Review-Becca-shimmering-skin-perfector-in-opal-1

Dit is het lieve kleine doosje waar de highlighter in zit. Er zit 2,4 gram in.

Review-Becca-shimmering-skin-perfector-in-opal-2

Ik bestel altijd via familie en ik dacht toch echt dat ik Champagne Pop bestelde maar misschien heb ik het mis. Ik kreeg de kleur Opal. Ik was dus extra benieuwd!

Review-Becca-shimmering-skin-perfector-in-opal-3

Zet je zonnebril maar op want de glans knalt van het scherm! Wat een glans! Opal is wat donkerder dan Champagne Pop.

Review-Becca-shimmering-skin-perfector-in-opal-4

Maar de glans is minstens net zo mooi! Dit is wel echt highlighter in het kwadraat!

Review-Becca-shimmering-skin-perfector-in-opal-5

En met flits al helemaal.

Review-Becca-shimmering-skin-perfector-in-opal-6

Hierboven zie je mijn gezicht zonder de highlighter van Becca. Hieronder met.

Review-Becca-shimmering-skin-perfector-in-opal-7

Ik moet zeggen dat de foto echt geen recht aan de prachtige glans doet. Hij is zelfs zo glowy dat ik hem eerder voor ’s avonds dan voor overdag zou gebruiken. Maar het is wel een hele mooie highlighter. Zeker met een zongebruind huidje (daar werk ik nog aan ;)).

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.