Review – Bobbi Brown Shimmer Brick in Nectar

Iets wat al heel lang op mijn verlanglijstje stond heb ik eindelijk! Een Bobbi Brown Shimmer Brick. De ekster in mij is dol op alles wat glinstert en fonkelt en dat doen de shimmer bricks van Bobbi Brown zeker. Daarom stonden ze al een tijdje op mijn verlanglijstje maar ze zijn zo duur! Je schijnt er wel een eeuwigheid mee te doen, maar toch (ik moet ook zeggen dat ik ze nog nooit in een opgemaakt video ben tegengekomen).

 

Review-Bobbi-Brown-Shimmer-Brick-in-Nectar-swatch-test-glow-highlighter-1

Voor mijn verjaardag was het dan eindelijk zover! Ik wilde graag de kleur Nectar, omdat die een mooie mix heeft van warme en koele tinten. Daardoor staat hij eigenlijk overal bij, ideaal!

 

 

Review-Bobbi-Brown-Shimmer-Brick-in-Nectar-swatch-test-glow-highlighter-2

Ik kon niet wachten met openmaken!!

Review-Bobbi-Brown-Shimmer-Brick-in-Nectar-swatch-test-glow-highlighter-5

Wow!

 

 

Review-Bobbi-Brown-Shimmer-Brick-in-Nectar-swatch-test-glow-highlighter-3

De shimmer brick bestaat uit vijf kleuren. Hier dus een mix van warme perzik en goudtinten en koele roze tonen. Je kunt de kleuren apart gebruiken of mixen voor de ultieme roze, perzikkleurige glow.

 

 

 

Review-Bobbi-Brown-Shimmer-Brick-in-Nectar-swatch-test-glow-highlighter-4

Van links naar rechts zie je de kleuren die je in de “brick” van onder naar boven ziet. De meest linkse is de mix van alle kleuren. Mijn swatches doen duidelijk geen eer aan de prachtige kleuren.  Review-Bobbi-Brown-Shimmer-Brick-in-Nectar-swatch-test-glow-highlighter-7

 

Ik weet niet waar het mis ging maar ook met flits zie je de swatches niet scherp. De glans zie je wel heel mooi!

Review-Bobbi-Brown-Shimmer-Brick-in-Nectar-swatch-test-glow-highlighter-8

Hieronder zie je mijn opgemaakte gezicht maar met nog niks op mijn wangen.

Review-Bobbi-Brown-Shimmer-Brick-in-Nectar-swatch-test-glow-highlighter-9

Give me some shine!

 

Review-Bobbi-Brown-Shimmer-Brick-in-Nectar-swatch-test-glow-highlighter-10

Hieronder zie je dat ik op mijn linker wang de Bobbi Brown Shimmer Brick in Nectar al heb aangebracht. Dat ziet er meteen een stuk beter uit!

 

 

 

Review-Bobbi-Brown-Shimmer-Brick-in-Nectar-swatch-test-glow-highlighter-11

Ik draag hier verder geen blush bij maar dat is ook helemaal niet nodig. Wat een mooie kleur en wat een prachtige glans!

 

 

Review-Bobbi-Brown-Shimmer-Brick-in-Nectar-swatch-test-glow-highlighter-12

 

En met flits is de glans bijna oogverblindend, love it!

 

Review-Bobbi-Brown-Shimmer-Brick-in-Nectar-swatch-test-glow-highlighter-14

De reden waarom ik vond dat ik nu toch echt toe was aan een Bobbi Brown Shimmer Brick was ook omdat het me ontzettend praktisch leek als mommy to be.. Ja echt jongens daar denk ik dus al over na. Over snelle makeup looks waardoor het eruit ziet alsof ik uitgeslapen ben en de tijd heb genomen om me klaar te maken terwijl ik eigenlijk wallen tot op mijn knieën heb en in 2 tellen mijn makeup heb geprobeerd te doen. Ik dacht zo’n bom aan glans en kleur kan daar enorm bij helpen.

Review-Bobbi-Brown-Shimmer-Brick-in-Nectar-swatch-test-glow-highlighter-13

Ik ben heel blij met mijn eerste (ja ik vrees dat er ooit nog meer gaan volgen :)) Bobbi Brown Shimmer Brick. Ook de kleur Nectar blijkt een goede keuze door de mix van warm en koel past hij eigenlijk bij elke look.

En dan de prijs €48.. Het is even een uitgave maar je kan er vervolgens jaren (een eeuwigheid zelfs denk ik..) mee doen want je hebt heel weinig nodig voor een prachtig effect.

Welk product staat bij jou al jaren op je wishlist?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.