Review: The Body Shop Blush Marshmallow

De Honey Bronze matte bronzer van The Body Shop (TBS) is met stip op één mijn favoriete bronzer. Ook hun highlighter vind ik fijn. Ik was dus eigenlijk best benieuwd naar de blush. Marshmallow leek mij een mooie kleur dus ik besloot hem voor jullie te reviewen.

  • Verpakking

TBS blush zit in een rond zilveren doosje met een doorzichtige deksel. Altijd handig om de kleur te kunnen zien. De verpakking is vrij basic, maar toch stijlvol. In het doosje zit 4 gram blush en hij kost €11, best prijzig vind ik.

Review-The-Body-Shop-blush-in-04-Marshmallow-1

  • TBS Blush 04 Marshmallow

De blush heeft een lichtroze kleur die goed op te bouwen is. De structuur is zacht en hij brengt makkelijk aan. Wel moet je opletten dat hij, mocht je een wat drogere huid hebben zoals ik, soms wat poederig kan lijken. Maar dat is te voorkomen door niet teveel aan te brengen of een setting spray over je makeup aan te brengen.

Review-The-Body-Shop-blush-in-04-Marshmallow-2

De swatch is niet heel duidelijk. Niet dat de blush geen pigment heeft, maar het is gewoon een vrij natuurlijke kleur. Iets meer pigment had wat mij betreft echter geen kwaad gekund.

Review-The-Body-Shop-blush-in-04-Marshmallow-5

  • Op de wangen

Op de eerste foto draag ik al mijn makeup, inclusief de Honey Bronze bronzer, maar nog geen blush. Give me some pink!

Review-The-Body-Shop-blush-in-04-Marshmallow-3

Hieronder zie je de blush op mijn wangen. Ik heb hem wel een beetje opgebouwd, met één laagje was het effect niet heel duidelijk. Het is een matte blush die een mooie zomerse blos geeft.

Review-The-Body-Shop-blush-in-04-Marshmallow-4

 

  • Conclusie

The Body Shop All-in-One Cheek Colour in 04 Marshmallow is een mooie roze blush die je goed op kunt bouwen. Hij is zacht en voelt fijn aan op mijn huid. Het pigment had van mij iets beter gemogen en ook had hij iets minder poederig mogen zijn. Ik vind het een fijne blush, maar voor €11 voor 4 gram had ik iets meer verwacht. Er zijn betere blushers voor minder te vinden. Toch gebruik ik hem regelmatig, omdat ik de kleur mooi fris en zomers vind.

Heb jij ervaring met de blushers van TBS?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Hij is inderdaad best wel prijzig deze blush, maar inderdaad wat je zelf al aangeeft had het pigment wel wat beter gemogen!
    maar hij staat je prachtig hoor!
    kusss maris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.