Review – Bourjois Colorband Eyeshadow & Liner

In de zomer heb ik vaker zin in hele simpele make-up. Niet teveel gedoe en gepoeder. Toen ik bij Bourjois de Colorband Eyeshadow & Liner sticks zag liggen leek dat me wel heel handig voor op mijn “luie dagen”. Vandaag review ik de kleur 04 Rose Fauviste en 05 Mauve Baroque.

Review-Bourjois-Colorband-color-band-eyeshadow-stick-liner-1

De Colorband sticks zijn grote potloden en bestaan in zes kleuren waarvan ik er dus twee test vandaag. Een zomers voordeel is dat ze 24 uur als een huis zouden moeten blijven zitten en waterproof zijn. Ik ben benieuwd!  Review-Bourjois-Colorband-color-band-eyeshadow-stick-liner-3

 

Rose Fauviste is een perzikkleur die ik perfect vind voor de zomer. Maar omdat ik ook dol ben op mauve en taupe kleuren kon ik Mauve Baroque ook niet laten liggen.Review-Bourjois-Colorband-color-band-eyeshadow-stick-liner-4

Beide potloden hebben een zilveren glans. Ik denk dat ik bij de perikkkleur een gouden glans misschien mooier had gevonden maar ach! De kleuren vind ik mooi en de pigmentatie is ok.

 

 

Review-Bourjois-Colorband-color-band-eyeshadow-stick-liner-5

Ik bracht de Bourjois Colorband in Rose Fauviste aan op mijn bewegende ooglid en vervaag dit met mijn vingers. Dit gaat makkelijk en snel. Je moet overigens wel snel werken want eenmaal opgedroogd gaat de oogschaduw nergens meer heen. Langs mijn onderste en bovenste wimperrand en in mijn arcadeboog breng ik heel subtiel de kleur Mauve Baroque aan.

Review-Bourjois-Colorband-color-band-eyeshadow-stick-liner-6

Op mijn ogen is het effect niet echt overweldigend te noemen. Wel blijven de kleuren als een huis zitten en zullen ze een sprong in het zwembad wel overleven, dat is fijn!

 

 

Review-Bourjois-Colorband-color-band-eyeshadow-stick-liner-7

Ondanks het subtiele effect draag ik beide potloden graag. Het werkt makkelijk en snel en ik vind de kleurcombinaties leuk bij mijn blauwe ogen. Er is ook nog een bronze kleur waar ik nog wel benieuwd naar ben.

 

 

Review-Bourjois-Colorband-color-band-eyeshadow-stick-liner-8

 

Dus als je op zoek bent naar een snel makkelijk product wat ook nog een waterproof is zijn de Bourjois Colorband oogschaduw sticks prima. Zoek je dekking en intense kleur dan zou ik misschien nog even verder kijken!

De Bourjois Colorband Eyeshadow & Liner kost €9,99.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.