Review: Catrice Metallure Limited Edition

Catrice heeft weer een collectie limited edition producten. Helemaal in de metallic-trend die je nu veel ziet in make-up en kleding is daar de Metallure collectie, vol met goud, zilver en kopertinten. De Catrice Metallure collectie bevat oogschaduw, lipstick, bronzer, nagellak en een topcoat voor mascara. Vandaag review ik de Luminizing Bronzer en de Ultimate Nail Lacquer in 03 Metalight voor je.

  • Verpakking

Review-Catrice-Metallure-Limited-Edition-nailpolish-nagellak-Metalight-en-Luminizing-bronzer-1

De verpakkingen zijn zoals je van Catrice gewend bent, simpel maar prima. Ik vind het printje op het nagellak dopje wel leuk.

Review-Catrice-Metallure-Limited-Edition-nailpolish-nagellak-Metalight-en-Luminizing-bronzer-2

Voor een Limited Edition hadden ze wat mij betreft qua verpakking wel iets meer mogen uitpakken, maar goed het gaat om de inhoud.

Review-Catrice-Metallure-Limited-Edition-nailpolish-nagellak-Metalight-en-Luminizing-bronzer-3

  • Catrice Limited Edition Metallure Luminizing Bronzer in 01 Shimmer Shade

De Luminizing Bronzer is heel zacht en gepigmenteerd. De shimmer is duidelijk aanwezig, als glans, niet als glitter. Daar ben ik blij om, dat voorkomt dat je eruit komt te zien als een discobal. De kleur bruin is mooi warm en niet te oranje, erg fijn.

Review-Catrice-Metallure-Limited-Edition-nailpolish-nagellak-Metalight-en-Luminizing-bronzer-14

Uitgesmeerd en in zonlicht komt de glans het beste tot zijn recht. Sorry voor de bobbels op mijn handen.. Ik heb aanwezige aders :-s.. Ik vind het effect ontzettend mooi. Wel zit ik me steeds af te vragen hoe ik hem precies ga dragen. Als bronzer om te shapen? Nee, daar is hij te glanzend voor. Meer als een blush? Misschien een betere optie. Of juist als highlighter? Verderop in dit artikel de foto’s waar ik hem op mijn gezicht draag.

Review-Catrice-Metallure-Limited-Edition-nailpolish-nagellak-Metalight-en-Luminizing-bronzer-15

 

  • Catrice Limited Edition Metallure Ultimate Nail Lacquer in 03 Metalight

De nagellakjes van Catrice bevallen mij over het algemeen altijd goed. Ik was dus wel benieuwd naar dit lakje. Er zijn in totaal vijf kleuren. Ik vond deze bronzen, bijna roségouden kleur heel bijzonder. Die verdween dus in mijn mandje.
Hieronder zie mijn nagels gelakt met twee laagjes Metalight. Ik draag geen topcoat.

Review-Catrice-Metallure-Limited-Edition-nailpolish-nagellak-Metalight-en-Luminizing-bronzer-6

Het effect is wat streperig, dat is jammer. Toch vind ik het bij deze “metaal-look” niet misstaan. De lak lakt fijn en dekt goed in twee laagjes. Hieronder zie je het effect met flits.. Wow!

Review-Catrice-Metallure-Limited-Edition-nailpolish-nagellak-Metalight-en-Luminizing-bronzer-8

De subtiele glitter komt naar voren. Ik vind het effect erg mooi. Dit lakje mag blijven! Hij blijft zeker drie dagen goed zitten. Langer heb ik nog niet getest. Ik vind de kleur namelijk nog net iets te winters voor dit weer. In de herfst ga ik veel plezier van deze beauty hebben denk ik.

Review-Catrice-Metallure-Limited-Edition-nailpolish-nagellak-Metalight-en-Luminizing-bronzer-9

  • De look

Natuurlijk wilde ik de bronzer op mijn gezicht testen. Hieronder zie je eerst mijn gezicht zonder. Ik draag hier alleen BB Cream (BB Pure van Maybelline in Medium). Daar mag wel wat meer kleur en glans bij!

Review-Catrice-Metallure-Limited-Edition-nailpolish-nagellak-Metalight-en-Luminizing-bronzer-10

Hieronder zie je de bronzer gebruikt als bronzer. Kortom over mijn hele gezicht een dun laagje en iets zwaarder aangezet bij mijn jukbenen.

Review-Catrice-Metallure-Limited-Edition-nailpolish-nagellak-Metalight-en-Luminizing-bronzer-12

Ik draag altijd een matte bronzer om te shapen, maar zo’n zomerse gloed heeft ook wel wat. Toch vind ik hem voor mijn voorhoofd te glanzend. Vanaf nu gebruik ik hem met name op bij wangen of mijn jukbenen en met of zonder blush.

  • Conclusie

Ik vind de bronzer erg mooi, maar ik doe nog wel een beetje naar hoe ik hem precies wil dragen. De kleur is goed en de glans is mooi. Voor de lichtste meiden onder ons is hij te donker denk ik. Voor de donkere meiden onder ons zou dit een hele mooie highlighter kunnen zijn. Voor mij is het gewoon een glanzende bronzer die ik me op een zwoele zomerse avond snel kan aanbrengen voor een prachtig sunkissed effect.

De Metalight nagellak zie ik meer voor me bij een knisperend haardvuur. Ik vind de kleur prachtig en het effect vind ik, los van de strepen, mooi.

Beide producten zijn Limited Edition en in augustus en september verkrijgbaar bij Kruidvat. De Luminizing Bronzer kost €4,99, de Ultimate Nail Laquer in Metalight kost €2,99.

Heb jij al producten uit de Metallure Collectie?

Liefs,
Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

  1. Ik heb deze collectie nog niet gespot. De bronzer ziet er op zich mooi uit en staat jou goed, maar het is niet mijn kleur net als de kleur van de nagellak helaas.

  2. had het al zien liggen in de winkel, maar vond alleen de bronzer wel mooi maar niet gekocht..voor de rest viel het me wel tegen eigenlijk voor een limited edition…niet echt dat ik zeg van waaauw die moet ik hebben ofzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.