Review – Clinique eyeshadow quad 06 Pink Chocolate

Mijn nicht ging laatst naar Amerika en was zo lief om weer wat producten voor me mee te nemen. Waaronder het Clinique All about shadow quad in 06 Pink Chocolate. De naam is veelbelovend dus vandaag review ik dit oogschaduw palette.

Review-Clinique-eyeshadow-palette-quatro-quad-06-Pink-Chocolate-2

Zoals we van Clinique gewend zijn weer een spiegelende zilveren verpakking die hopeloos lastig te fotograferen is.

 

 

Review-Clinique-eyeshadow-palette-quatro-quad-06-Pink-Chocolate-3

Wat ik nog niet eerder had gezien was deze doorzichtige achterkant. Dat vind ik eigenlijk wel leuk! En best praktisch als je meerdere Clinique paletten hebt.

 

Review-Clinique-eyeshadow-palette-quatro-quad-06-Pink-Chocolate-4

Op het spiegeltje laat Clinique zien hoe je de oogschaduw uit het Pink Chocolate palette kunt aanbrengen. Natuurlijk kun je dit velletje eraf trekken en dan heb je gewoon een normaal spiegeltje.

 

Review-Clinique-eyeshadow-palette-quatro-quad-06-Pink-Chocolate-5

Er zitten twee sponsapplicators bij. Ik gebruik ze eigenlijk nooit maar ik vind het wel leuk dat ze er twee bij hebben gedaan waarbij je de ene voor kleur 1 en 2 kunt gebruiken en de andere voor de 3e en 4e kleur.

 

Review-Clinique-eyeshadow-palette-quatro-quad-06-Pink-Chocolate-6

De kleuren zijn zoals de naam al doet vermoeden, roze en bruin. Een lichtroze glanzende highlighter, een bijna matte melkchocolade kleur, een glanzende oudroze kleur en een bijna matte kleur als pure chocola.

 

Review-Clinique-eyeshadow-palette-quatro-quad-06-Pink-Chocolate-7

Zoals je kunt zien is er met de pigmentatie niks mis. Gewoon prima. De oogschaduw heeft bijna een soort zachte crème structuur. Ik hou daar wel van. Dat zorgt voor weinig fall out.

 

 

Review-Clinique-eyeshadow-palette-quatro-quad-06-Pink-Chocolate-8

De highlighter bracht ik aan in mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen. De oudroze kleur over mijn bewegende ooglid. De lichtbruine kleur bracht ik in mijn arcadeboog aan en tenslotte de donkerbruine kleur in de buitenste “V” en langs mijn wimperrand.

Review-Clinique-eyeshadow-palette-quatro-quad-06-Pink-Chocolate-10

De look is heel romantisch door de combinatie van roze- en bruintinten.

 

 

Review-Clinique-eyeshadow-palette-quatro-quad-06-Pink-Chocolate-11

En mijn blauwe ogen knallen er echt uit door dit palette!

 

 

Review-Clinique-eyeshadow-palette-quatro-quad-06-Pink-Chocolate-12

 

Ik vind het Clinique eyeshadow quad in Pink Chocolate mooi. Een fijn palette voor een snelle of een iets meer romantische look. De kwaliteit is prima, iets minder dan mijn geliefde Clinique neutral territory 2 all about shadow 8 pan palette maar het zijn absoluut fijne kleuren en texturen om mee te werken. In Nederland is dit palette helaas wel wat aan de prijs, namelijk €40. Maar mocht je in bijvoorbeeld Amerika komen dan kan ik je het palette zeker aanraden. Daar is hij namelijk $28, omgerekend zo’n €26, bijna de helft dus!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.