Review Clinique High Impact Curling Mascara

Soms ontdek je webwinkels waarvan je niet begrijpt dat je ze niet eerder hebt gezien. Careforskin.nl is zo’n webwinkel. Zij stuurden mij onlangs twee producten op die ik mocht testen. De Clinique High Impact Curling Mascara én een heerlijke Victoria’s Secret bodylotion. Over de bodylotion volgt nog een review, maar ik had geen idee dat ik via een Nederlandse webwinkel aan mijn geliefde Victoria’s Secret bodylotions en body mist kon komen! Wat een fijne ontdekking! Vandaag review ik de Clinique High Impact Curling Mascara, ook al zo’n fijne ontdekking.

revie-CareForSkin.nl-Clinique-High-Impact-Curling-mascara-3

De Clinique High Impact Curling Mascara is een mascara waarbij je geen wimperkrultang nodig zou moeten hebben, die volume geeft en lang blijft zitten. Ik ben dol op mijn wimperkruller dus ik was heel benieuwd of ik dat effect ook zonder krultang kon bereiken!

  • Verpakking

De verpakking is simpel maar mooi. Een blauwzilveren huls met een zilveren dop. Net als andere producten van Clinique lastig te fotograferen door de weerspiegeling, maar dat zijn natuurlijk details!

revie-CareForSkin.nl-Clinique-High-Impact-Curling-mascara-5

Het borsteltje van Clinique High Impact Curling Mascara is gewoon met haren zoals we die al jaren kennen, persoonlijk hou ik meer van siliconenborstels. Het borsteltje heeft een mooie vorm die denk ik heel handig is om de mascara goed aan te kunnen brengen (waarom hebben niet alle mascara’s zo’n vorm?).

revie-CareForSkin.nl-Clinique-High-Impact-Curling-mascara-22

  • De mascara

Tijd om te testen! De mascara is vrij nat, ik hou daar wel van, zo krijg je snel een mooi effect. De vorm van het borsteltje maakt het aanbrengen heel makkelijk. Ook de gewone haren in plaats van de siliconen staan me niet eens tegen, fijn! Ik hou wel een voorkeur voor siliconenborstels maar hij brengt mooi en snel aan dus dat is fijn. Bij het aanbrengen merk ik direct dat ik geen wimperkruller nodig heb, mijn wimpers krullen als vanzelf prachtig natuurlijk. Dat scheelt tijd zo ’s ochtends vroeg! Ook het volume zit er al snel in. Op onderstaande foto’s zie je mijn wimpers links zonder mascara en rechts met één laagje Clinique High Impact Curling Mascara.

revie-CareForSkin.nl-Clinique-High-Impact-Curling-mascara-0

Ik vind het effect erg mooi en de mascara overtreft mijn verwachtingen. Ik had niet verwacht dat ik zonder wimperkrultang dit effect kon bereiken. En dan ook nog met veel volume! Love it! Ook heb ik me verbaasd over hoe goed deze mascara blijft zitten, zelfs regen kan hij best aan (een zwembad heb ik nog niet getest :))

revie-CareForSkin.nl-Clinique-High-Impact-Curling-mascara-20

  • Conclusie

Wat een fijne, mooie mascara. Dit is er eentje die ik tegenwoordig graag pak als ik haast heb. Hij werkt makkelijk en snel en geeft mooie zwarte volle gekrulde wimpers. Het enige wat ik liever had gehad is een siliconenborsteltje. Maar dat is alles. En voor meiden met gevoelige ogen is deze mascara denk ik ook geschikt want hij is 100% parfumvrij en getest op allergie.

Ook vind ik de ontdekking van Careforskin.nl heel fijn (ik weet niet of mijn portemonnee het daarmee eens is). Met merken als Victoria’s Secret, Clinique en Decleor een fijne aanwinst als je het mij vraagt!

De Clinique High Impact Mascara is bij Careforskin.nl in de sale voor €18,90.

 

revie-CareForSkin.nl-Clinique-High-Impact-Curling-mascara-21

Kende jij Careforskin.nl al?

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.