Review: Estée Lauder Pure Color Lipstick

Vandaag is rood.. Het is Sinterklaas! En daarom vond ik het wel leuk om iets te reviewen wat ik niet zo vaak draag: rode lipstick. De Estée Lauder Pure Color Lipstick in Necatarine Shimmer is de rode lippenstift die ik vandaag ga review.

Estee-Lauder-Pure-Color-26-Nectarine-Shimmer-1

Als ik dan toch een keer voor een rode kleur liptstick ga dan is vind ik dit wel een hele mooie kleur rood. Nectarine is een mooie helderrode kleur met een kleine oranje/ nectarine kleur erdoor. De kleur wordt extra bijzonder door de hele subtiele gouden glittertjes die een voor een mooie glans zorgen.

 

 

Review-Estee-Lauder-Pure-Color-26-Nectarine-Shimmer-3

Zoals je hieronder in de swatch kunt zien zijn de glitters echt heel erg subtiel en geven ze alleen een mooie warme glans.

Review-Estee-Lauder-Pure-Color-26-Nectarine-Shimmer-4

 

Ook op mijn lippen zie je dat het effect van de glans subtiel is. De kleur vind ik erg mooi en laat mijn tanden witter lijken, dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! De lipstick voelt prettig aan op mijn lippen.

Review-Estee-Lauder-Pure-Color-26-Nectarine-Shimmer-6

Het fijne van de Estée Lauder Pure Color lipstick is dat hij mijn lippen absoluut niet uitdroogt. Hij is romig van structuur. Ondanks dat blijft hij redelijk goed zitten, zeker een paar uur maar niet een hele dag. En het fijne is dat hij wel subtiel vervaagt en niet dat je zo’n rand over houdt.

Review-Estee-Lauder-Pure-Color-26-Nectarine-Shimmer-5

Ik kreeg de lipstick gratis in een klein toilettasje bij mijn Estee Lauder Perfectly Clean Cleanser en tonic. De lipstick kost normaal €26,- (tipje: hij is nu in de aanbieding bij IciParisXL met 20% korting).

Draag jij weleens rode lipstick? En ga je nog wat doen met Sinterklaas? Dan een hele fijne avond!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.