Review Garnier Pure Active BB Cream

Ik heb zoveel nieuwe producten dus ook veel reviews! Vandaag wel eentje van een product dat ik gewoon hier in Nederland bij de drogist! Vandaag review ik namelijk een nieuwe BB Cream: Garnier Pure Activ BB Cream. Ik ben dol op BB Cream en ben ooit begonnen met de BB Cream van Garnier. Daar was ik zo blij mee! Toen kwam er eentje voor de vette huid, eentje voor de rijpere huid en een BB zonnebrandcrème. Helaas vielen die mij allemaal tegen dus mijn liefde voor Garnier BB Creams verdween een beetje. Kan de nieuwe Pure Active BB Cream mijn hartje bekoren?

Review-Garnier-Active-Pure-BB-Cream-1

Deze BB Cream beloofd vijf dingen: hij hydrateert, egaliseert, matteert, verfijnt poriën en is anti-puistjes en mee-eters. Er zit 2% salicylzuur in, hét middel dat bekend staat puistjes aanzienlijk te verminderen. En SPF 15, heel fijn! De crème is geschikt voor de gemengde tot vette huid. Ik heb een droge huid met een vette t-zone dus ik ben benieuwd.

Voor de liefhebbers nog even de lijst met ingredienten.

Review-Garnier-Active-Pure-BB-Cream-3

Helaas staan siliconen behoorlijk bovenaan. Dat is jammer in een anti-onzuiverheden product. Ik reageer namelijk over het algemeen niet goed op siliconen (lees: ik krijg er pukkels van).

Review-Garnier-Active-Pure-BB-Cream-4

Net als alle andere BB Creams van Garnier zit ook de Active Pure variant in een simpele maar hygiënische tube. Het is verder geen plaatje voor op de wastafel, maar ach als het maar werkt zullen we maar zeggen! Ik heb trouwens de lichte kleur.

Review-Garnier-Active-Pure-BB-Cream-5

Het valt me op dat als je een subtiele dekking wilt zo’n klein druppeltje al voldoende is. Het product is dus lekker zuinig! Iets meer dekking nodig: geen probleem, nog een druppie erbij!

Review-Garnier-Active-Pure-BB-Cream-6

De structuur is zoals ik hem ken van Garnier, niet te dun en niet te dik. Fijn!

Review-Garnier-Active-Pure-BB-Cream-7

Het effect op mijn hand is in ieder geval veelbelovend! Natuurlijk en dekkend.

Review-Garnier-Active-Pure-BB-Cream-8

Hierboven mijn huid zonder make-up. De laatste tijd is mijn huid vrij zuiver, zo fijn!

Review-Garnier-Active-Pure-BB-Cream-9

Ik breng met mijn vingers een druppel Garnier Pure Active BB Cream. Hij ruikt fris naar komkommer (al moet ik zeggen dat die geur me inmiddels een beetje tegen is gaan staan maar gelukkig ruik je hem zodra je hem hebt aangebracht niet meer). Zoals je hierboven kunt zien is het effect erg mooi. Mijn teint is egaler en de kleur past zich mooi bij mijn huid aan.

Review-Garnier-Active-Pure-BB-Cream-10

Hierboven het effect van dichterbij. Heel natuurlijk en inderdaad, ook mijn poriën lijken kleiner. Het matterende effect vind ik overigens niet heel duidelijk, zeker rond mijn t-zone. Zelf vind ik dat niet zo’n probleem, maar die belofte wordt dus niet helemaal waargemaakt.

Review-Garnier-Active-Pure-BB-Cream-1w

Maar dan de grote vraag: helpt hij tegen puistjes en mee-eters? Dat weet ik niet zo goed. Ik gebruik heb nu bijna 3 weken en ik heb geen puistjes. Komt dat door de BB Cream of is mijn huid gewoon prima. Ik krijg er, ondanks de siliconen, in ieder geval geen puistjes bij.

Ik ben erg enthousiast over deze BB Cream en ik blijf hem dan ook gebruiken! Of hij mijn Maybelline Pure BB Cream verslaat dat weet ik niet, maar het is wel de eerste BB Cream in tijden die langer in mijn dagelijks routine terecht komt.

De Garnier Pure Active BB Cream kost €9,99 en is te koop bij de drogist.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.