Review – got2b Made4Mess Texturising Hairspray & Sculpting Spritz

Vandaag review ik eens wat anders dan make-up of huidverzorging. Vandaag review ik namelijk twee haarproducten van got2b, de Made4Mess Texturising Hairspray en de Sculpting Spritz. Ik ben zoals je misschien wel weet dol op rommelig haar. Lekker messy, nonchalant, alsof ik er niks aan gedaan heb. Maar niks is natuurlijk minder waar! Van mezelf heb ik redelijk sluik en stijl haar dus er moet wel wat werk verricht worden om het lekker rommelig te krijgen. Ik hoop dat de De got2b Made4Mess Texturising Hairspray en Sculpting Spritz me daarbij kunnen helpen.

Review-Got2Be-Made4Mess-Texturising-Hairspray-en-Sculpting-Spritz-messy-hair-1

De got2b Made4Mess Texturising Hairspray en Sculpting Spritz zijn allebei bedoeld om lekker rommelig haar te krijgen.

De Sculpting Spritz belooft een gedefinieerde structuur (ok?) en een warrig effect. De Texturising Hairspray zorgt voor een “undone” look op een natuurlijke manier. Het haar zo lekker blijven aanvoelen. Nou dat klinkt allemaal veelbelovend. Ik ben benieuwd of dat met mijn haar gaat lukken!

Review-Got2Be-Made4Mess-Texturising-Hairspray-en-Sculpting-Spritz-messy-hair-2

Dit is mijn haar zonder product erin. Ik heb het gewassen met shampoo en daarna conditioner gebruikt. Vervolgens heb ik het aan de lucht laten drogen tot het voor zo’n 80% droog is. Dat probeer ik altijd te doen. Daarna heb ik de Sculpting Spritz aan gebracht. Van het midden tot de punten. Vervolgens heb ik mijn haar geföhnd tot het helemaal droog was. Daarna heb ik over mijn hele haar de Texturising Hairspray aangebracht en ondertussen mijn haar gekneed met mijn vingers.

Review-Got2Be-Made4Mess-Texturising-Hairspray-en-Sculpting-Spritz-messy-hair-3

Mijn haar is duidelijk lekker rommelig, misschien zelfs een beetje te wild. Het effect daar hou ik wel van maar ik kan niet zeggen dat mijn haar nog lekker natuurlijk aanvoelt en dat ik er nog graag met mijn vingers doorheen ga. Het voelt plakkerig en raakt snel in de klit. Dat is niet helemaal het effect wat ik wilde bereiken helaas.

Review-Got2Be-Made4Mess-Texturising-Hairspray-en-Sculpting-Spritz-messy-hair-4

Na ongeveer een half uur is het rommelige er trouwens wel weer een beetje vanaf. Mijn haar is uitgezakt en zwaar waardoor er ook geen volume meer in zit. Jammer!! Inmiddels heb ik wel gemerkt dat als ik een slag in mijn haar maak en daar de Texturising Hairspray in spray (en vooral niet teveel) dat ik het effect wel leuk vind. De Sculpting Spritz vind ik niet fijn helaas.

De got2B Made4Mess Texturising Hairspray en Sculpting Spritz kosten beide €6,99.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.