Review – Guerlain Lingerie de peau BB Beauty Booster

Gisteren zag je mijn eerste indruk van de Bourjois City Radiance. Vandaag review ik weer een foundation, of eigenlijk een BB cream, maar dan een stuk duurder dan die van Bourjois. Ik ben er een beetje laat mee want het was een tijd geleden een hype. En nu pas ging ook ik overstag. Is hij zijn geld waard?

review-Guerlain-Lingerie-de-peau-BB-Beauty-Booster-1

Ik denk dat dit mijn eerste product van Guerlain is. Dus ik was natuurlijk super benieuwd! De verpakking is simpel maar prima. Bij IciParisXL werd mij de kleur 02 light aangeraden. Een perfecte match met mijn huid.

review-Guerlain-Lingerie-de-peau-BB-Beauty-Booster-2

In het doosje zit een mooie nude kleurige tube. Niet heel bijzonder maar toch vind ik hem erg mooi!

review-Guerlain-Lingerie-de-peau-BB-Beauty-Booster-3

De tube heeft een mooi pompsysteem waardoor hij ineens een stuk luxer aanvoelt. En het is heel makkelijk met doseren.

review-Guerlain-Lingerie-de-peau-BB-Beauty-Booster-4

Ik breng een klein beetje aan op mijn hand en ruik direct de sterke geur. Het is wel een lekkere geur maar van mij hoeft zo’n dot parfum niet persé in de producten die ik op mijn huid smeer.

review-Guerlain-Lingerie-de-peau-BB-Beauty-Booster-5

De substantie is fijn maar wel wat dikker dan ik had verwacht. Eigenlijk is hij best wel dekkend!

review-Guerlain-Lingerie-de-peau-BB-Beauty-Booster-6

Hij is zeker niet te droog, daar ben ik vaak bang voor maar daar heb ik bij de Guerlain Lingerie de peau Beauty Booster gelukkig geen last van. Of hij ook fijn is voor de echt vette huidjes vraag ik me wel af.

review-Guerlain-Lingerie-de-peau-BB-Beauty-Booster-7

Hieronder zie je mijn huid zonder foundation en concealer.

review-Guerlain-Lingerie-de-peau-BB-Beauty-Booster-8

En nog even van dichtbij. Zoals je ziet weinig onzuiverheden, wel wat roodheid en sproetjes.

review-Guerlain-Lingerie-de-peau-BB-Beauty-Booster-9

Met een dun laag je Guerlain Lingerie de peau zie je dat mijn huid een stuk rustiger oogt. Zonder dat de sproetjes verdwijnen en het er onnatuurlijk uitziet.

review-Guerlain-Lingerie-de-peau-BB-Beauty-Booster-10

Van dichtbij zie je het nog beter. Wat een mooi natuurlijk effect!

review-Guerlain-Lingerie-de-peau-BB-Beauty-Booster-11

Daarna breng ik de rest van mijn make-up aan. Bronzer, blush en een beetje glow.

Het eindresultaat vind ik erg mooi! Wat is de Guerlain Lingerie de peau Beauty Booster een fijn product! Ik heb hem uitgebreid getest in Milaan met de hitte en in Nederland met de regen en hij blijft gewoon de hele dag mooi zitten. Het kost wat maar dan heb je ook wat.

De Guerlain Lingerie de peau Beauty Booster kost €40 voor 40 ml.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

    1. Ik denk het wel, maar zeker weten doe ik het niet want ik had hem toen nog niet. Misschien even checken op de site van Guerlain voor de zekerheid? Maar volgens mij zijn dit soort producten geen enkel probleem als je zwanger bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.