Review – Hema Eyebrow Kit in Taupe

Wenkbrauwen kunnen zoveel doen in je gezicht. Ze geven een gezicht veel meer expressie vind ik. Ik heb van nature hele blonde wenkbrauwen. Daardoor vallen ze nauwelijks op. Ik laat ze dan ook verven. Maar ik teken ze altijd nog bij. En hoe langer de verfbeurt geleden is des te langer ben ik ’s ochtends bezig met het inkleuren van mijn wenkbrauwen. Ik ben gek op de wenkbrauwproducten van Anastasia maar ik blijf altijd op zoek naar fijne budgettoppers. Vandaag test en review ik de Hema Eyebrow Kit in Taupe.

Review-hema-eyebrow-kit-in-taupe-wenkbrauwen

De Eyebrow Kit van de Hema zit in een verpakking zoals we die van de Hema gewend zijn, simpel, compact en zwart.

Review-hema-eyebrow-kit-in-taupe-wenkbrauwen-1

In het doosje zit het wenkbrauwpoeder maar ook een kwastje en drie sjablonen. Ik ben vooral benieuwd naar de sjablonen. De schoonheidsspecialiste deed ooit mijn wenkbrauwen met behulp van zo’n sjabloon en dat werkte heel snel en simpel.

Review-hema-eyebrow-kit-in-taupe-wenkbrauwen-2

Er zitten drie sjablonen bij: Small, Medium en Full. Wat me direct opvalt is de vorm, ze wenkbrauw gaat nogal stijl omhoog. Totaal niet de vorm van mijn wenkbrauwen. Daarnaast vind ik Full nog steeds niet erg vol.. Ik heb ze even geprobeerd maar al snel gaf ik het op. Ze zijn niet geschikt voor mijn wenkbrauwen. Heel jammer!

Review-hema-eyebrow-kit-in-taupe-wenkbrauwen-4

Ook de swatch is weinig veel belovend. Maar hang in there want ik kan je alvast verklappen dat het uiteindelijk wel goed komt met dit wenkbrauwpoeder. Het poeder is erg dun en werkt niet heel makkelijk. Omdat het heel dun en zacht is heb ik veel last van fall-out. Het zou fijn zijn als het poeder een iets stevigere structuur had.

Review-hema-eyebrow-kit-in-taupe-wenkbrauwen-5

Hierboven en hieronder zie je mijn wenkbrauwen zonder het poeder. Hier zie je ook heel duidelijk waarom de sjablonen niet geschikt zijn voor mijn wenkbrauwen (ik vraag me overigens af voor wie wel, maar goed).

Review-hema-eyebrow-kit-in-taupe-wenkbrauwen-6

En hieronder met het poeder. Ik heb het poeder aangebracht met het bijbehorende kwastje en dat dit ging prima. Rechts heb ik mijn wenkbrauwen wat sterker aangezet, links wat subtieler. Het is maar net waar je van houdt. Ik had al een tijdje geen poeder gebruikt dus het was weer even wennen maar los van de fall-out bracht het poeder wel ok aan.

Review-hema-eyebrow-kit-in-taupe-wenkbrauwen-7

Ik vind de kleur Taupe erg mooi. Vaak zie je dat wenkbrauwproducten wat oranje uitslaan. Dit poeder heeft dat gelukkig totaal niet.

Review-hema-eyebrow-kit-in-taupe-wenkbrauwen9

Ik gebruik het poeder inmiddels regelmatig. Het is zeker niet het beste wenkbrauwproduct wat ik ooit heb geprobeerd, maar ook niet het slechtste. Alhoewel de sjablonen totaal zinloos zijn om erbij te leveren wat mij betreft. Kortom: ik ben gematigd enthousiast 🙂

De Hema Eyebrow Kit kost €6.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.