Review – Hema Fabulous Fluid Lipstick

Tegenwoordig ziet het schap met make-up er bij de Hema zo mooi uit dat ik alleen daarom altijd al erg nieuwsgierig naar de make-up ben. Maar het is zoveel dat ik vaak ook weer niet kan kiezen. Ik vond de Fabulous Fluid Lipsticks er mooi uitzien dus die besloot ik te testen! Vandaag review ik ze!

Review-Hema-Fabulous-Fluid-lipstick-stain-roze-test-look-swatch-1

De Fabulous Fluid lipsticks zien eruit als lipglossjes. De verpakking is eenvoudig maar prima, ik hou er wel van! Ik kocht kleur 1 en 4. Helaas hebben ze alleen een nummer en geen leuke naam maar dat is altijd zo bij make-up van de Hema.

Review-Hema-Fabulous-Fluid-lipstick-stain-roze-test-look-swatch-2

Links zie je nummer 1 en rechts nummer 4. Beide zijn roze omdat ik daar nou eenmaal dol op ben maar ze hebben ook verschillende rode varianten. In totaal zijn er 10 kleurtjes dus voldoende keuze!

Review-Hema-Fabulous-Fluid-lipstick-stain-roze-test-look-swatch-3

De Fabulous Fluid lipstick in nummer 1 is een lichtroze frisse perzikkleur. Ik vind hem me mooi staan en hij voelt prettig aan op mijn lippen.

Review-Hema-Fabulous-Fluid-lipstick-stain-roze-test-look-swatch-4

Hij dekt redelijk goed en heeft een mooie subtiele glans.

Review-Hema-Fabulous-Fluid-lipstick-stain-roze-test-look-swatch-8

Kleur 4 is wat donkerder roze, een soort mooie oudroze kleur.

Review-Hema-Fabulous-Fluid-lipstick-stain-roze-test-look-swatch-7

Beide lipsticks vind ik erg mooi maar het allermooiste vind ik het nog om ze te mixen. Dan gebruik ik de donkere kleur eerst en daarna de lichte kleur meer in het midden van mijn lippen. Dat geeft een mooi effect!

Aan het begin zijn de lipsticks glanzend maar na een tijdje worden ze wat matter. Ze voelen prettig aan op mijn lippen. Niet plakkerig maar bijna poederig. Ze drogen mijn lippen niet uit al kan ik me voorstellen dat ze bij hele droge lippen misschien wel wat korreliger worden na verloop van tijd. Bij mij blijven ze een uurtje of 2 a 3 zitten. Ik vind het fijne lipsticks!

De Hema Fabulous Fluid Lipsticks kosten €4,50.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.