Review Hema Volume Shampoo

Zoals je misschien inmiddels wel weet ben ik verslaafd aan de John Frieda Volume Shampoo voor lichtblond haar. Maar het schijnt niet goed te zijn om altijd dezelfde shampoo te gebruiken, omdat je haar dan teveel aan de shampoo gaat wennen. Ik weet niet of dit ook echt zo is maar het kan geen kwaad dus ik kocht de Hema Volume Shampoo. Bij mijn weten heb ik nooit eerder een shampoo van de Hema gebruikt en ik was verbaasd over de prijs: €1,60. Dat vind ik behoorlijk goedkoop dus ik was benieuwd naar de resultaten.

De test

De shampoo zit in een simpele maar functionele fles met 250 ml shampoo en ruikt prima, niet heel bijzonder. Ik heb iets meer shampoo nodig dan als ik de shampoo van John Frieda gebruik. Zeker als ik droogshampoo in mijn haar heb zitten want dan moet ik het met de Hema shampoo zelfs 2 keer wassen. Dat laatste vind ik wel vervelend. Buiten dat heb ik het gevoel dat mijn haar wel goed schoon is na het wassen. Van volume merk ik niet veel helaas, maar ja wat verwacht je voor dat geld. Aanvankelijk was ik dus best tevreden over deze shampoo. Totdat ik heb een tijdje gebruikte. Ik merkte namelijk dat mijn haar erg droog werd. Nou is het weer ook anders geweest dan wat we gewend zijn in Nederland dus wellicht dat dat ook van enige invloed was (of overstappen van anticonceptie, zoiets hoorde ik ook laatst..). Maar nee, sinds de Hema shampoo op is en ik weer terug ben bij mijn oude vertrouwde shampoo voelt mijn haar weer veel prettiger aan.

Review-Hema-Volume-Shampoo-4

Dit zijn de ingrediënten:

Review-Hema-Volume-Shampoo-3

En hier heb ik de shampoo gebruikt en verder niks.

Review-Hema-Volume-Shampoo-2Review-Hema-Volume-Shampoo-1

Je ziet hier duidelijk dat de punten erg droog zijn en dat er weinig volume in mijn haar te vinden is.

Conclusie
Ik word niet echt warm van de Hema Volume Shampoo. Ok, hij is goedkoop, de verpakking is ok en hij maakt je haar schoon. Maar ik zie weinig extra volume en hij droogt mijn haar uit. Ik denk niet dat ik deze shampoo opnieuw zal kopen dus. Wellicht is het wat voor je als je graag een simpele budgetshampoo zoekt en niet snel last hebt van droog haar. Anders zou ik hem vooral niet kopen. Echt jammer want ik ben vaak erg enthousiast over producten van de Hema en vind het een leuke winkel. Maar goed en kan wel eens een misser tussen zitten zullen we maar zeggen!

Heb jij goede tips voor een (budget) shampoo?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.