Review: H&M Soft Pink & Shimmering Pink Lipgloss en Pink Nudes oogschaduw palette

H&M heeft al langere tijd make-up, maar de laatste tijd heb ik het idee dat ze er meer werk van maken. Ik zag zoveel leuke producten dat ik er een aantal aan je wil laten zien. Je ziet op een deel van de foto’s ook hun BB Cream. Deze komt binnenkort voorbij in een mega budget BB Cream review, waarin ik veel budget BB creams vergelijk.

Producten

Dit zijn de producten die ik kocht: twee lipglossjes, een oogschaduw palette en BB Cream.

H&M-lipgloss-nudes-oogschaduw-en-BB-cream-2

Verpakking

De verpakkingen vind ik leuk. Vooral die van de lipgloss, so pretty! De lipgloss heeft een klein maar fijn formaat met een roségouden dop. Dat geeft hem een beetje een chic gevoel. De BB Cream is mooi strak wit vormgegeven (welk erg gevoelig voor vlekken dus). Het palette heeft een simpele stevige verpakking. Door het doorzichtige plastic dekseltje kun je de kleuren goed zien. Dat vind ik wel praktisch.

Nudes eyeshadows in Pink Nudes

H&M-lipgloss-nudes-oogschaduw-pink-nudes

 

Dit palette heeft vijf kleuren oogschaduw. H&M heeft verschillende “Nudes”paletten. Ik koos voor deze vanwege de roze kleur en de taupe kleur. Tijd om te swatchen! Links zie je de kleuren zonder flits, rechts met flits.

H&M-lipgloss-nudes-oogschaduw-pink-nudes-4

 

De kleuren zijn vrij licht, toch was ik aangenaam verrast over de pigmentatie. Ook de structuur is prettig, de oogschaduws zijn zacht, brengen makkelijk aan en blenden ook prima. Dit palette kost €4,95. Ik weet niet hoe de andere paletten van H&M zijn, maar dit palette is een prima palette om een lichte beetje engelachtige look. Hij is bijvoorbeeld leuk voor Valentijnsdag! Hier zie je alvast een foto van mijn ooglook. Onderaan het artikel zie je nog een foto van de totale look.

H&M-lipgloss-nudes-oogschaduw-en-BB-cream-10

Lipgloss Soft Pink en Shimmering Pink

De verpakkingen vind ik zo leuk! Maar hoe is de lipgloss zelf?

H&M-lipgloss-soft-pink-shimmering-pink-3

 

 

De bovenste kleur is Shimmering Pink, een roze glimmende kleur. Op de swatch hieronder zie je dat hij vrij licht is, maar net iets donkerder dan mijn eigen lippen. Soft pink is een echt nude-kleur. Hij is lichter dan mijn lippen en geeft vooral veel glans.

H&M-lipgloss-soft-pink-shimmering-pink-4

 

Shimmering Pink:

H&M-lipgloss-shimmering-pink-4

Soft Pink:

H&M-lipgloss-soft-pink-1

De pigmentatie valt me wat tegen. Het zorgt op mijn lippen vooral voor veel glans, maar weinig kleur. De structuur vind ik wel fijn en ik gebruik beide glossjes best veel. Voor €2,95 vind ik het fijne lipgloss, maar puur voor glans en niet voor kleur.

Look

Hieronder zie je nog even de totale look. Ik gebruikte de H&M BB Cream als basis, Body Shop Honey Bronzer om te shapen, de roze oogschaduw uit dit palette gebruikte ik niet alleen in mijn ooglook maar ook als blush. De mascara die ik hier draag is de Max Factor Clump Defy.

H&M-lipgloss-nudes-oogschaduw-en-BB-cream-5 H&M-lipgloss-nudes-oogschaduw-en-BB-cream-6

Ik ben benieuwd geworden naar de andere paletten van H&M. Het is geen palette wat ik dagelijks gebruik maar voor een zachte lente look vind ik hem leuk. De lipgloss zou ik niet opnieuw kopen.

Heb jij make-up van H&M?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.