Review – Hourglass Ambient Lighting Powder

Een poedertje wat enorm populair is onder beautylovers is het Hourglass Ambient Lighting Powder. En natuurlijk was ik hier al een tijdje ontzettend benieuwd naar. Maar ja, Hourglass is in Nederland niet in de winkel te koop én het is niet erg goedkoop. Toen ik de travel size (dus kleine verpakking) tegenkwam op de website van Sephora besloot ik ervoor te gaan. Vandaag review ik het Hourglass Ambient Lighting Powder in Dim Light.

Review-hourglass-Ambient-lighting-power-dim-light-5

Het compacte doosje ziet er chique en schattig uit en bevat 1,4 gram product.

Review-hourglass-Ambient-lighting-power-dim-light-4

Veel mensen denken dat de Hourglass Ambient Lighting Powders highlighters zijn, maar dat is niet het geval. Het is een poeder wat je over je hele gezicht kunt aanbrengen. Het zorgt volgens Hourglass voor “the most flattering light” op je gezicht. Ik kocht de kleur Dim Light. Dit is een perzik/ beige kleur met neutrale ondertoon.

Review-hourglass-Ambient-lighting-power-dim-light-3

De glans is prachtig! Maar ik heb nu toch een beetje het gevoel alsof ik highlighter op mijn hele gezicht ga doen..

Review-hourglass-Ambient-lighting-power-dim-light-6

De swatches zijn heel lastig te zien. Het poeder heeft een kleur die heel dicht bij mijn huidskleur ligt.

Review-hourglass-Ambient-lighting-power-dim-light-7

Hieronder zie je mijn gezicht met alleen BB Cream, concealer en oogmake-up.

Review-hourglass-Ambient-lighting-power-dim-light-8

En hier nog even ingezoomd.

Review-hourglass-Ambient-lighting-power-dim-light-9

Tijd om af te poederen. Met een grote poederkwast breng ik het Hourglass Ambient Lighting Powder aan. Het poeder is zo licht van structuur dat je eerst het gevoel hebt dat je helemaal niks op je gezicht aanbrengt. Toch gebeurt er wel degelijk wat als ik naar mijn huid kijk. Alsof ik een soort filter heb toegepast op een foto! Wow! Zo subtiel maar zo mooi!

Review-hourglass-Ambient-lighting-power-dim-light-10

Hier nog even van dichtbij. Je ziet het poeder gewoon niet zitten! Wat bijzonder is voor mij want ik heb een droge huid. Daarom gebruik ik eigenlijk nooit een poeder om mijn gezicht af te poederen.

Review-hourglass-Ambient-lighting-power-dim-light-11

Vervolgens breng ik ook bronzer en blush aan.

Review-hourglass-Ambient-lighting-power-dim-light-12

En Mittens wilde ook graag weer eens in beeld komen 😉

Review-hourglass-Ambient-lighting-power-dim-light-13

Wat is het Hourglass Ambient Lighting Powder in Dim Light prachtig! Wow! Ok ik ben echt verliefd op dit poedertje. Waar ik voorheen zelden mijn gezicht afpoederde ben ik nu helemaal om. Dit maakt elke look af. Mijn huid ziet er fris en stralend uit en op een hele natuurlijke mannier. Love it!

Mocht je in het buitenland een Sephora tegenkomen kijk dan echt even naar dit prachtige poeder. Ik kocht de travel size voor $22. De full size variant kost $45.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.