Review – Hourglass The Indestructable Matt liquid lipstick

In mijn laatste bestelling bij Sephora bestelde ik onder andere de Hourglass The Indestructable Matt liquid lipstick. Ik had er al verschillende YouTubers over gehoord dus ik was benieuwd! En de Hourglass The Indestructable Matt liquid lipstick in Canvas leek me erg mooi voor de bruiloft. Vandaag review ik hem!

Review-hourglass-indestructable-matt-lip-lipstick-in-canvas-1

Ik kocht hem in een hele schattige mini verpakking en koos voor de kleur Canvas. Het lijkt een mini lipgloss maar het is toch echt een vloeibare lipstick. De verpakking is mooi en chique door de smokey grijze kleur.

 

Review-hourglass-indestructable-matt-lip-lipstick-in-canvas-2

Kijk dan hoe klein?! Maar je hebt er heel weinig van nodig dus ik denk dat ik hier heel lang mee zal doen.

Review-hourglass-indestructable-matt-lip-lipstick-in-canvas-3

De sponsapplicator zorgt ervoor dat je de lipstick makkelijk aan kunt brengen, je hebt eigenlijk geen spiegel nodig, ideaal!

 

 

 

Review-hourglass-indestructable-matt-lip-lipstick-in-canvas-4 Review-hourglass-indestructable-matt-lip-lipstick-in-canvas-5

Canvas is een prachtige roze kleur, als die van roze rozen. Zoet maar omdat hij mat is ook bijzonder. Ik vind de kleur echt prachtig! Het pigment is top en hij is mooi dekkend.

 

 

Review-hourglass-indestructable-matt-lip-lipstick-in-canvas-9

 

Ik denk dat ik voor mijn bruiloft toch iets meer glans wil maar ik ben erg blij met de Hourglass The Indestructable Matt liquid lipstick. Hij blijft zeker een paar uur goed zitten en hij slijt er mooi gelijkmatig af. Hij droogt mijn lippen ook niet heel erg uit, daar heb ik wel vaak last van mij matte lipkleuren.

 

Review-hourglass-indestructable-matt-lip-lipstick-in-canvas-7

Kortom ik ben blij met de Hourglass The Indestructable Matt liquid lipstick in de kleur Canvas. De mini verpakking vind ik ook echt handig en leuk! Ik draag hem graag voor als ik een subtiel kleurtje op mijn lippen wil.

De Hourglass The Indestructable Matt liquid lipstick kost $10 bij Sephora, omgerekend zo’n €8,71 een fijn prijsje voor zo’n mooi product!

Wat vind jij van de Hourglass The Indestructable Matt liquid lipstick in Canvas?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.