Review – JK by Jemma Kidd Air kiss shine lipgloss

Alweer een tijdje geleden zat in de Prettybox een lipgloss van het merk JK by Jemma Kidd. Ik kende het merk nog niet maar de nude kleur Rendevous vond ik meteen erg mooi. Vandaag review ik de Jemma Kidd Air kiss shine lipgloss.

De Jemma Kidd lipgloss zit in een leuk roze doosje waardoor het meteen al een wat luxer product lijkt.

Jemma-Kidd-Air-kiss-shine-lipgloss-in-03-rendezvous-review-nude-lips

De verpakking is mooi strak door de glazen huls en mat zwarte dop.

 

 

 

 

Jemma-Kidd-Air-kiss-shine-lipgloss-in-03-rendezvous-review-nude-lips-2

De applicator is gewoon een standaard lipgloss sponsje. Er komt precies een goede hoeveelheid product vanaf. Dat vind ik fijn, soms moet je zo vaak opnieuw dippen om voldoende lipgloss op te kunnen doen.

Jemma-Kidd-Air-kiss-shine-lipgloss-in-03-rendezvous-review-nude-lips-3

De bleke roze nude kleur (03 Rendevous) vind ik erg mooi. Het is een kleur die ik in de winkel misschien niet snel zou pakken, ik ga vaker voor roze, peachy of koraal kleuren. Er zit een klein glittertje in, mooi subtiel. Zoals je ziet is de dekking super.

 

 

Jemma-Kidd-Air-kiss-shine-lipgloss-in-03-rendezvous-review-nude-lips-4

Het is bijna exact de kleur van mijn eigen lippen, maar hij is dus zeker niet doorzichtig. Ik vind hem erg mooi. Dit is ook een van de weinig lipglossjes die Sven niet zo erg vindt haha! Hij houdt er niet van als ik “spul” op mijn lippen heb. Zeker geen rood of andere felle kleuren. Maar dit vindt hij geloof ik wel mooi.

Jemma-Kidd-Air-kiss-shine-lipgloss-in-03-rendezvous-review-nude-lips-6

De structuur is fijn, zacht en niet te plakkerig. Hij voelt prettug aan en blijft een uur of twee zitten (als je niet eet dan :)).

 

 

Jemma-Kidd-Air-kiss-shine-lipgloss-in-03-rendezvous-review-nude-lips-7

 

Ik vind de Jemma Kidd Air kiss shine lipgloss in 03 Rendevous erg mooi, hij is dan ook vaak in mijn handtas te vinden! Deze lipgloss kost €12.

Wat vind jij van deze lipgloss?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.