Review Kiko Purifying Mask

Ik heb al een tijdje een wat onrustig huid rond mijn kin en kaaklijn en in Italië was ik er klaar mee. Op naar de Kiko om een masker te vinden. Het Purifying Mask was precies wat ik zocht. Ik heb geen ervaring met de maskers van Kiko dus ik was benieuwd!

Dit is de verpakking, clean en simpel maar prima. Het masker zit in een tube en dat vind ik fijn omdat het makkelijk en hygiënisch werkt.

Kiko-Purifying-Mask-2

En dit staat er over het masker. Ik heb op zich een droge huid maar in de zomer is hij iets vetter en gezien de onzuiverheden durfde ik het wel aan. En staat dat het masker “Non comedogenic” is, dit houdt in dat het de poriën niet verstopt, wel zo fijn! Ook zitten er geen parabenen in.

Kiko-Purifying-Mask-3

En dit zijn de ingrediënten:

Kiko-Purifying-Mask-4

Als je het masker aanbrengt voel je dat er scrubkorrels inzitten. Dat kende ik nog niet maar ik vind het wel prettig, ik heb daardoor het gevoel dat het extra diep de huid in kan.

En zo zie je er dan dus uit.. So charming!

Kiko-Purifying-Mask-1

 

Het masker heb ik een kwartiertje laten zitten. Door de scrubkorrels geef je de huid tijdens het verwijderen van het masker met lauwwarm water ook nog een fijne scrub. Mijn huidje voelt daarna heerlijk zacht aan. Ik heb een gevoelige huid, maar ik krijg geen irritaties van dit masker. Het Kiko Purifying Mask gebruik ik nu sinds 2,5 week ongeveer 2 keer per week en ik vind het een erg prettig masker! Mijn huid lijkt er rustiger van te worden en dat is fijn. De tube is na ongeveer 5 keer gebruiken nog zeker halfvol. Voor €5,90 een heel goed en voordelig masker wat mij betreft!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.