Review: Kiko Street Fashion Eyeshadow Palette in Adictive Song

In Berlijn zag ik een Kiko en daar moest ik natuurlijk naar binnen. Ik kocht daar een aantal dingen, dat zag je eerder al in de shoplog. Een van de dingen was het Kiko Street Fashion Eyeshadow Palette in Adictive Song. Vandaag de review.

  • Verpakking

Wat een prachtige verpakking! Het is een jeans, maar dan in roze met paars metallic. Het doosje is stevig, fijn compact en met spiegel. Top!

Kiko-street-fashion-eyeshow-palette-02-addictive-song-1

Er zitten vijf kleuren in dit palette. De naam “Addictive Song” vind ik echt ontzettend leuk bedacht. Het zijn niet hele standaard kleuren, maar toch kun je er een mooie rustige look mee maken, net als een meer intense look trouwens.

Kiko-street-fashion-eyeshow-palette-02-addictive-song-review-1

  • Swachtes

Tijd om te swatchen. Van links naar rechts zie je eerst de highlighter in een mooie champagne kleur met een gouden glans, ik hou ervan! Daarna de matte kleuren: caramel, roze, aubergine en als laatste donkerbruin met een hele subtiele gouden glans.

Kiko-street-fashion-eyeshow-palette-02-addictive-song-review-2

Hieronder zie je de kleuren met flits waardoor de mooie glans duidelijk zichtbaar wordt. Ik vind het wel mooi dat het palette ook fijne matte kleuren heeft. Ook over de pigmentatie ben ik wel te spreken. Niet geweldig, maar vaak hebben matte kleuren een slechte pigmentatie en dat is hier niet het geval!

Kiko-street-fashion-eyeshow-palette-02-addictive-song-review-3

  • Look

Natuurlijk maakte ik een look met dit mooie palette. De highlighter bracht ik aan in mijn binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. De caramelkleur deed ik op mijn bewegende ooglid en daarboven de roze kleur. In mijn crease bracht ik subtiel de auberginekleurige oogschaduw aan en tenslotte langs mijn wimperrand de donkerbruine kleur.

Kiko-street-fashion-eyeshow-palette-02-addictive-song-review-look-1 Kiko-street-fashion-eyeshow-palette-02-addictive-song-review-look-2

 

  • Conclusie

De oogschaduw uit het Kiko Street Fashion Eyeshadow Palette in Adictive Song heeft mooie kleuren en het pigment is prima. De donkerbruine kleur valt qua pigmentatie wel wat tegen wanneer ik hem op mijn oog aanbreng. De structuur is fijn en de kleuren verrassend. Kortom: ik ben er blij mee! Het palette kocht ik in de sale voor €8, de normale prijs is €16.

Wat vind jij van dit palette?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

    1. Haha dat is ook niet gek, omdat we geen Kiko in NL hebben heb ik ook pas 2 jaar geleden mijn eerste producten van Kiko geprobeerd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.