Review – Kiko

Vandaag review ik een aantal producten van Kiko. In Utrecht zit sinds een tijdje een Kiko. In Italië werd ik altijd al blij als ik de Kiko instapte dus nu we er in Utrecht eentje hebben wilde ik er natuurlijk graag even shoppen!

review-Kiko-cream-crush-oogschaduw-basis-nagellak-nailpolish-1-6-695-92-128-30-82-power-pro-velvet-satin-1

Mijn aanwinsten zijn twee nagellakjes, twee cream crush oogschaduw en een oogschaduw. Vandaag review ik deze make-upproducten voor je!

review-Kiko-cream-crush-oogschaduw-basis-nagellak-nailpolish-1-6-695-92-128-30-82-power-pro-velvet-satin-3

Als eerste deze oogschaduw. De oogschaduw heeft helaas geen naam maar alleen een nummer (128). Dit leek me een ideale kleur voor in mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen als highlighter.

review-Kiko-cream-crush-oogschaduw-basis-nagellak-nailpolish-1-6-695-92-128-30-82-power-pro-velvet-satin-4

De oogschaduw heeft een fijne maar niet hele zachte structuur en brengt makkelijk aan. De kleur is ideaal als highlighter maar hij is zeker niet te opvallend. Voor een mooie subtiele look vind ik hem fijn. De swatches en look vind je verderop in dit artikel.

review-Kiko-cream-crush-oogschaduw-basis-nagellak-nailpolish-1-6-695-92-128-30-82-power-pro-velvet-satin-5

Ook kocht ik twee cream crush oogschaduwkleuren, 01 en 06. Een gouden/champagne kleur een een bronze kleur.

review-Kiko-cream-crush-oogschaduw-basis-nagellak-nailpolish-1-6-695-92-128-30-82-power-pro-velvet-satin-6

De cream crush oogschaduw is ontzettend zacht van structuur. In het begin voelt hij aan als een crème en daarna wordt het meer poederig van structuur. Ik gebruik er geen oogschaduwbasis onder want hij blijft zitten als een huis.

review-Kiko-cream-crush-oogschaduw-basis-nagellak-nailpolish-1-6-695-92-128-30-82-power-pro-velvet-satin-7

Het pigment van de cream crush oogschaduw is erg goed. Ook de structuur is heel fijn. De gewone oogschaduw vind ik iets minder prettig aanvoelen en ook het pigment is wat minder. Toch draag ik alledrie de kleuren erg graag. Meestal draag ik de highligher, dus nr 128, in mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen. De cream crush in 01 breng ik met mijn vingers aan op mijn bewegende oogleden. De bronze kleur 06 breng ik aan in mijn arcadeboog een de buitenste V. Dit doe ik ook met mijn vingers en vervolgens vervaag ik het met mijn blendingkwast. Het is een super snelle manier om een mooie look te maken die de hele dag blijft zitten.

review-Kiko-cream-crush-oogschaduw-basis-nagellak-nailpolish-1-6-695-92-128-30-82-power-pro-velvet-satin-9 review-Kiko-cream-crush-oogschaduw-basis-nagellak-nailpolish-1-6-695-92-128-30-82-power-pro-velvet-satin-10

Naast de oogschaduw was ik ook benieuwd naar de nagellak. Ik koos voor een lakje met een satijnen finish en een gewone lak.

review-Kiko-cream-crush-oogschaduw-basis-nagellak-nailpolish-1-6-695-92-128-30-82-power-pro-velvet-satin-2

Kiko noemt dit een “Nagellak met semi-matte satijnglansfinish” ik vond kleur 695 mooi, het is een kleur tussen grijs en taupe in. Ondanks dat ik de kleur mooi vind, heb ik toch wat moeite met de matte finish. Het doet me een beetje denken aan een schoolbord. Daarom heb ik er uiteindelijk een glanzende topcoat overheen aangebracht (dat zie je niet op de foto, daar zie je hoe hij eruit ziet zonder de topcoat). De nagellak blijft een dag of 3 netjes zitten. Hij dekt in twee lagen.

review-Kiko-cream-crush-oogschaduw-basis-nagellak-nailpolish-1-6-695-92-128-30-82-power-pro-velvet-satin-11

De Power Pro nagellak in nummer 30 is een mooie donkere taupe kleur. Ik ben dol op dit soort kleuren. Hij heeft een mooie glanzende finish, brengt fijn aan en dekt in twee laagjes. Deze kleur zou tot 7 dagen moeten blijven zitten. Bij mij blijft hij zo’n 5 dagen netjes zitten.

Al met al ben ik dus erg blij met mijn aankopen van Kiko! Op dit moment is het sale dus misschien dat ik nog een keertje ga kijken 🙂

Hier nog even de prijzen:

  • Kiko eyeshadow in 128 €2,90
  • Kiko Cream Crush in 1 en 6 €3,40
  • Kiko Power Pro Nail Lacquer 30 €4,90
  • Kiko Velvet Satin Nail Lacquer 695 €1,40

Wat vind jij van Kiko?

Liefs,

Carien

You may also like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.