Review – Kruidvat elektrische harde huidverwijderaar

Al maanden twijfelde ik of ik de Scholl elektrische eeltverwijderaar zou kopen, maar ik vond hem te duur (€40!). Ik dacht, straks werkt het niet en dan heb je er zoveel geld aan uitgegeven. En toen zag ik bij de Kruidvat de elektrische harde huidverwijderaar. Beduidend goedkoper en dus besloot ik hem te gaan testen. Ik vond het niet echt iets voor een review dus besloot hem gewoon te gaan gebruiken. Maar ik wil dit zo graag delen dat ik toch deze review besloot te schrijven. Ik heb hem dus wel gebruikt voordat ik foto’s maakte maar dat is even niet anders!

review-kruidvat-elektrische-hard-huidverwijderaar-eelt-verwijderen-makkelijk-snel-test-Veet-eeltverwijderaar-1

En dit is het apparaatje dan. Het ziet er een beetje uit als een scheermes, maar dan met een kopje van een soort schuurpapier.

 

review-kruidvat-elektrische-hard-huidverwijderaar-eelt-verwijderen-makkelijk-snel-test-Veet-eeltverwijderaar-2

Er zitten twee kopstukken bij: een roze en een turquoise kopje bij, fijn en grof. Ook zitten er twee batterijen bij en een borsteltje om het geheel weer mee schoon te maken. Na gebruik smeer ik mijn voeten in met de Anti-eelt crème van Hansaplast. Echt een tip trouwens, zeker als je, net als ik last hebt van hele droge voeten.

 

review-kruidvat-elektrische-hard-huidverwijderaar-eelt-verwijderen-makkelijk-snel-test-Veet-eeltverwijderaar-3

De Kruidvat elektrische harde huidverwijderaar zou eelt gemakkelijk en snel moeten verwijderen. Ik heb zelf niet veel eelt maar vooral hele droge voeten. Ik gebruik daarom de roze kop met een fijne korrel waardoor mijn eelt subtiel wordt verwijderd en mijn huid zachter wordt gemaakt.

 

review-kruidvat-elektrische-hard-huidverwijderaar-eelt-verwijderen-makkelijk-snel-test-Veet-eeltverwijderaar-4

Wow! Ik ben zo onder de indruk van dit apparaatje. In minder dan één minuut voelen mijn beide voeten heerlijk zacht en eeltvrij aan! Ongelofelijk! Waarom is dit niet eerder bedacht? Normaal sta ik een half uur in de badkamer te klooien met eeltraspen en vijlen en nu gaat het zo makkelijk, snel, pijnvrij en zonder me in het zweet te werken. Voor mij is de roze kop voldoende maar als je meer last hebt van eelt zou ik beginnen met de turquoise variant en daarna nog even met de roze. Maar doe het niet te lang want je bent echt heel snel eeltvrij.

 

review-kruidvat-elektrische-hard-huidverwijderaar-eelt-verwijderen-makkelijk-snel-test-Veet-eeltverwijderaar-5

 

Ik ben ontzettend enthousiast over dit apparaatje en ga dus ook direct naar de Kruidvat om navullingen te halen.

Het apparaatje kost €12,95 en een setje van twee navullingen €6,95. Een aanrader dus!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

    1. Ook bij de kruidvat! Ik kan tot nu toe helaas alleen de grove navulling vinden en niet de fijne (mijn persoonlijke favo).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.