Review – Lily Lolo nagellak

Toen ik het persbericht van de nieuwe nagellak van Lily Lolo zag was ik direct benieuwd. Ik kende het merk nog niet maar hun nieuwste nagellak bevat geen schadelijke chemicaliën. Dat leek me wel wat! De belofte was dat de lakjes ook lang mooi zouden blijven op mijn nagels dus hoog tijd om ze te proberen.

review-Lily-Lolo-nagellak-Carnival-miss-scarlet-soft-coral-test-swatch-1

De nagellak van Lily Lolo is 8-free dus vrij van: tolueen, DBP, formaldehyde, formaldehyde resin, kamfer, parabenen, ftalaten, xylene en ethyl tosylamide resin.

review-Lily-Lolo-nagellak-Carnival-miss-scarlet-soft-coral-test-swatch-2

De lijn bestaat uit zes kleuren. Ik kreeg er drie opgestuurd, van links naar rechts: Miss Scarlet, Carnival en Soft Coral.

review-Lily-Lolo-nagellak-Carnival-miss-scarlet-soft-coral-test-swatch-8

De kleuren 9.5 en Candyfloss lijken me ook erg mooi!

review-Lily-Lolo-nagellak-Carnival-miss-scarlet-soft-coral-test-swatch-3

Ik vind de verpakkingen, zowel de doosjes als de flesjes, er erg mooi uitzien. Die hoef je niet te verstoppen!

review-Lily-Lolo-nagellak-Carnival-miss-scarlet-soft-coral-test-swatch-4

Hier draag ik Carnival. Hij leek me zo op het eerste gezicht wat heftig maar ik vind hem eigenlijk heel leuk! Ik draag hier twee laagjes. De lak brengt makkelijk, snel en streeploos aan. Al vind ik het kwastje niet zo fijn als bijvoorbeeld die van Rimmel of Essie.

review-Lily-Lolo-nagellak-Carnival-miss-scarlet-soft-coral-test-swatch-5

Ik mocht één kleurtje zelf kiezen en dus ging ik voor Soft Coral. Een heerlijke zomerse kleur die denk ik ook prachtig staat als je een kleurtje van de zon hebt.

review-Lily-Lolo-nagellak-Carnival-miss-scarlet-soft-coral-test-swatch-6

Miss Scarlet is de meest verleidelijke kleur. Een prachtige rood zoals je die verwacht als je denkt aan rode nagellak. Ik draag niet vaak rode nagellak maar dit is zeker een kleur die ik vaker ga dragen.

review-Lily-Lolo-nagellak-Carnival-miss-scarlet-soft-coral-test-swatch-7

Ik ben blij dat de lakjes van Lily Lolo vrij van schadelijke chemicaliën zijn en toch ook mooi! Ze blijven zeker een paar dagen goed zitten. De glans neemt wat af gedurende de dagen en bij Soft Coral leek de kleur wat te vervagen maar eigenlijk zijn het gewoon hele fijne lakjes.

De nagellak van Lily Lolo kost €12,50.

Wat is jouw favoriete kleurtje?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.