Review: L’Oréal Infallible Nail

L’Oréal heeft sinds kort een nieuw lakje in haar assortiment. De L’Oréal Infallible Nail nagellak bestaat uit twee delen en zou volgens L’Oréal tot wel 12 dagen moeten blijven zitten. De kleuren zijn prachtig en dus besloot ik er twee te testen: Petale Revival en Forever Burgundy. Vandaag review ik beide.

  • Verpakking

De bestaat uit twee delen, de kleur nagellak en een gel activator. Volgens L’Oréal zorgt de eerste stap voor een diepe kleur en de tweede stap versterkt deze kleur, zorgt voor meer glans en geeft de nagel meer volume. Dit zorgt ervoor dat de nagellak tot wel 12 dagen blijft zitten. Dat volume verhaal dat snap ik persoonlijk de meerwaarde trouwens niet van. Ik hou van volume in mijn haar maar op mijn nagel?

L’Oréal-Infallible-Nail-017-petale-revival-en-016-Forever-Burgundy

Ik vind het super handig dat beide lakjes in één verpakking zitten. In de winkel vroeg ik me wel af dat zou gaan qua lakken, de verpakking zat dit dus dat kon ik niet zien.

L’Oréal-Infallible-Nail-017-petale-revival-en-016-Forever-Burgundy-3

Gelukkig bleek dat beide nagellak potjes ook hun eigen deksel hebben die je in de grote huls kunt schuiven. Zo kun je ze makkelijk bij elkaar bewaren maar kun je er ook gewoon zoals normale lak mee werken.

  • L’Oréal Infallible Nail in 16 Forever Burgundy

Forever Burgundy was de eerste kleur waar mijn oog op viel. Een prachtige diepe wijnrode kleur. Een perfecte kleur rood wat mij betreft. Zeker in de winter hou ik wel van zo’n kleur nagels.

L’Oréal-Infallible-Nail-017-petale-revival-en-016-Forever-Burgundy-2

Als eerste breng ik twee laagjes van de kleur aan, stap 1. Dit gaat heel gemakkelijk en de kleur dekt in twee laagjes goed. Als beide laagjes goed opgedroogd zijn is het tijd voor de topcoat. Alhoewel de lak van zichzelf als best glans heeft zorgt de topcoat voor extra glans. Ook deze brengt makkelijk aan. Het “volume” op mijn nagels zie ik niet echt. Het is niet zoals bij een gellak dat je nagel er echt een stukje dikker van wordt. Geen probleem als het maar lang blijft zitten.

L’Oréal-Infallible-Nail-017-petale-revival-en-016-Forever-Burgundy-9

  • L’Oréal Infallible Nail in 17 Petale Revival

L’Oréal-Infallible-Nail-017-petale-revival-en-016-Forever-Burgundy-4

Petale Revival is een witte kleur. Ik was heel benieuwd of dit echt wit zou zijn of meer een beetje doorschijnend. Persoonlijk hoopte ik op het tweede.

L’Oréal-Infallible-Nail-017-petale-revival-en-016-Forever-Burgundy-5

En na twee laagjes is dat ook zo. Het is een beetje de kleur van melkglas, doorschijnend wit. Persoonlijk vind ik dat heel mooi en heel draagbaar voor elke dag. Mocht je echt op zoek zijn naar wit dan moet je misschien even verder kijken.

L’Oréal-Infallible-Nail-017-petale-revival-en-016-Forever-Burgundy-6

  • Conclusie

De kleuren van beide lakjes vind ik prachtig en helemaal mijn ding. Maar dan nu de houdbaarheid. Blijven de L’Oréal Infallible Nail lakken 12 dagen zitten? Nou nee, dat niet. Wel een paar dagen, maar geen twaalf. Ik denk dat hij zelfs net zo lang houdt als mijn favoriete Rimmel nagellak. Maar misschien een dagje langer. Dat is jammer. Toch ben ik blij met de  L’Oréal Infallible Nail. De kleuren en glans vind ik prachtig, ze brengen makkelijk aan én ik heb het gevoel dat ze ervoor zorgen dat wanneer ik de lak draag mijn nagels minder snel breken. Kijk en dat vind ik dus fijn!

De  L’Oréal Infallible Nail nagellak is de koop bij de drogist voor €10,99.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.