Review – L’Oréal Nude Magique Cushion Foundation

Een tijdje geleden kwam Lancôme uit met een heel nieuw soort foundation, de Miracle Cushion foundation. Een soort kussentje met foundation erin. Een lichte foundation met een mooie dekking die er natuurlijk uit zou moeten zien. Ik was heel benieuwd maar ik hem hem uiteindelijk nooit geprobeerd. En toen kwam L’Oréal met en Nude Magique Cushion foundation. Mijn interesse was gelijk gewekt! L’Oréal en Lancôme komen tenslotte uit dezelfde fabriek. Ik heb de L’Oréal Nude Magique Cushion Foundation uitgebreid getest en vandaag review ik hem.

Review-L'Oréal-Nude-Magique-Cushion-Dewy-Glow-Foundation-look-1

L’Oréal Nude Magique Cushion Foundation zit in een rond dik doosje met een metallic lila kleurtje. Als je het doosje open maakt dan zie je een sponsje liggen. Dit is het sponsje waarmee je de foundation kunt aanbrengen. Onder het sponsje zit weer een klepje. En daaronder zit de uiteindelijke foundation in een soort sponsje of kussentje gezogen.

Review-L'Oréal-Nude-Magique-Cushion-Dewy-Glow-Foundation-look-2

De foundation is er in 6 kleuren. Ik besloot voor de kleur 03 Vanilla te gaan omdat ik vrij bleek ben nu. In de zomer zou ik denk ik voor 06 Rose Beige gaan. Uiteraard wilde ik even voelen hoe het kussentje voelde 🙂 Het voelt gewoon als een natte spons. Tijd om het uit te testen!

Review-L'Oréal-Nude-Magique-Cushion-Dewy-Glow-Foundation-look-3

De foundation is een beetje waterig. Een superlichte formule. Hieronder heb ik de swatch aangebracht met mijn vinger maar normaal breng je de foundation dus aan met het sponsje.

Review-L'Oréal-Nude-Magique-Cushion-Dewy-Glow-Foundation-look-10

Hij smeert makkelijk uit. Ik was bang dat hij misschien wat droog zou gaan aanvoelen maar dat is niet het geval. De dekking is licht met een mooie dewy en glowy finish.

Review-L'Oréal-Nude-Magique-Cushion-Dewy-Glow-Foundation-look-11

Hieronder zie je mijn gezicht zonder foundation. Weinig onzuiverheden en droog, alhoewel ik hier net dagcrème aan heb gebracht

Review-L'Oréal-Nude-Magique-Cushion-Dewy-Glow-Foundation-look-4

Met het sponsje werken is nieuw voor mij. Ik breng foundations, BB Creams en tinted moisturizer het liefst aan met mijn vingers. Ik breng de foundation met deppende bewegingen aan. En ik moet zeggen dat dit sponsje mij zeker niet tegenvalt. Hij brengt makkelijk en snel aan. Niet zo snel als met mijn vingers maar het resultaat is wel super natuurlijk en dat vind ik belangrijk.

Review-L'Oréal-Nude-Magique-Cushion-Dewy-Glow-Foundation-look-5

En hieronder heb ik de foundation op maar veder nog geen poeder. De kleur matcht erg goed en het resultaat is heel natuurlijk maar de teint is wel mooi egaal geworden. Je kunt hem zeker ook wel opbouwen vind ik. Op plekken waar ik iets meer roodheid heb breng ik iets meer product aan en dat ziet er helemaal niet onnatuurlijk uit. Ik vind hem ook prettig op mijn droge huid aanvoelen. En ik hou van deze dewy finish!

Review-L'Oréal-Nude-Magique-Cushion-Dewy-Glow-Foundation-look-6

Hier zie je goed dat je de foundation niet ziet. Ik heb hier dus nog geen concealer onder mijn ogen, alleen de foundation.

Review-L'Oréal-Nude-Magique-Cushion-Dewy-Glow-Foundation-look-7

Ik heb hem vervolgens licht afgepoederd met mijn Hourglass Ambient Lightning Powder in Dim Light. Vervolgens wat The Body Shop Honey Bronze in Medium Matte en de Max Factor Creme Puff Blush in Lovely Pink.

Review-L'Oréal-Nude-Magique-Cushion-Dewy-Glow-Foundation-look-8 Review-L'Oréal-Nude-Magique-Cushion-Dewy-Glow-Foundation-look-9

Ik heb de L’Oréal Nude Magique Cushion foundation de afgelopen tijd echt ontzettend vaak gebruikt. Alleen als ik echt haast had greep ik naar een BB Cream. Ik vind het een fijne, mooie, natuurlijke, dewy foundation. Hij blijft mooi zitten en voelt erg fijn en luchtig aan. Wat mij betreft is deze foundation een aanrader!

De foundation kost €17,99.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Leuke review zeker het proberen waard..lijkt.me ook fijn voor in de zomer bijvoorbeeld.. Doe je er lang mee of is het pitje/blikje snel leeg?! Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.