Review – L’Oreal Paris Color Riche Mono Eyeshadow in Nude en Smoky

Laatst was er een aanbieding van L’Oréal, 1+1 gratis. Ik stond naar de oogschaduw te kijken en de Color Riche Mono eyeshadow in Nude en Smoky vielen me gelijk op. Toen ik ze swatchte was ik enthousiast. Vandaag review ik beiden!

L'Oreal-Paris-Color-Riche-Mono-Eyeshadow-in-Nude-and-Smoky-review-1

De verpakking is lastig te fotograferen, want de glanzende gouden rand refelecteerd óf je ziet de camera. Waarom er ook zo’n lelijk plakband overheen moet snap ik ook niet. Kan dat niet iets subtieler? Maar goed het gaat om de inhoud van deze kleine vierkante mono’s.

L'Oreal-Paris-Color-Riche-Mono-Eyeshadow-in-Nude-and-Smoky-review-2

L’Oreal Paris Color Riche Mono Eyeshadow in 206 Nude is een prachtige champagnekleurige oogschaduw met een mooie glans. Champagne vind ik een erg mooie kleur en deze variant vind ik erg mooi. Met een oogverblindende glans. Smoky is een donkerbruine bronskleur. Hier kun je zeker een mooie smokey ooglook maken.

 

L'Oreal-Paris-Color-Riche-Mono-Eyeshadow-in-Nude-and-Smoky-review-3

Het pigment is verbazingwekkend goed! Ook de bijna crèmeachtige structuur vind ik erg fijn. Hierboven zie je beide kleuren zonder flits, hieronder met.

L'Oreal-Paris-Color-Riche-Mono-Eyeshadow-in-Nude-and-Smoky-review-6

Met deze twee kleuren kun je natuurlijk simpel een mooie ooglook maken. Ik maakte hier een simpele look voor overdag maar je kunt hier zoals ik al zei een mooie smokey look mee maken. Voor de look van vandaag gebruik ik de champagnekleur op mijn bewegende ooglid, onder mijn wenkbrauwen en in mijn ooghoeken.

 

L'Oreal-Paris-Color-Riche-Mono-Eyeshadow-in-Nude-and-Smoky-review-7

De oogschaduw brengt makkelijk aan en ook blenden de kleuren mooi.

 

 

L'Oreal-Paris-Color-Riche-Mono-Eyeshadow-in-Nude-and-Smoky-review-8

Ik vind zowel Nude als Smoky mooi maar Nude is in mijn every day bakje terecht gekomen, omdat ik hem nu erg graag als highlighter in mijn ooghoekjes en onder mijn wenkbrauwen aanbreng.

 

 

L'Oreal-Paris-Color-Riche-Mono-Eyeshadow-in-Nude-and-Smoky-review-9

Eigenlijk koop ik niet zo vaak meer mono’s omdat ik merk dat ik thuis sneller een palette pak als ik me op wil maken. Toch is de L’Oreal Paris Color Riche Mono Eyeshadow in 206 Nude in mijn toilettas terecht gekomen. Ik vind de oogschaduw fijn om mee te werken en vooral Nude vind ik een prachtige champagne kleur. De L’Oreal Paris Color Riche Mono Eyeshadows kocht ik in de aanbieding voor de helft van de prijs maar normaal kosten ze €10,49. Dat vind ik behoorlijk duur. Maar als ze in de aanbieding zijn zou ik ze zeker niet laten liggen.

Pak jij vaker mono oogschaduw of paletten?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.