Review L’Oréal Skin Perfection Corrigerend Serum

Een tijdje geleden gaf ik je mijn eerste indruk van de L’Oréal Skin Perfection Dagcrème en BB-Cream (klik hier om dit artikel te lezen). Super fijne producten dus al snel werd mijn ‘collectie’ uitgebreid met het L’Oréal Skin Perfection Corrigerend serum. En omdat alle L’Oréal Skin Perfection producten deze week met 40% (!!!) korting verkrijgbaar zijn bij Etos leek het me een goed moment om dit serum te reviewen.

Laat ik alvast verklappen: ik heb het serum en de dagcrème direct opnieuw gekocht (de BB-Cream was nog lang niet op anders had ik die ook gekocht vrees ik : )!)

Dit is de verpakking van het serum. Soooo pretty!! Ik vind de L’Oréal Skin Perfection-lijn zo mooi vormgegeven! Strak maar toch vrouwelijk, clean, chic en last but not least: roze, wit en glans. Alleen daarom al zou je de producten willen hebben! Maar dat niet alleen, ze zijn ook nog een super fijn.

L'Oreal-skin-perfection-corrigerend-serum-1 L'Oreal-skin-perfection-corrigerend-serum-4

Het serum zit in dit slanke mooie flesje van glas. Doordat het een pompflacon is werkt het snel en hygiënisch. Een pompje is voldoende voor gezicht en hals.

Dit zijn de ingrediënten:

L'Oreal-skin-perfection-corrigerend-serum-3

 

De lijn is speciaal ontwikkeld voor vrouwen rond de 30 jaar (tussen 25 en 35 jaar). Ik ben net 29 dus voor mij perfect! Het serum verfijnd de huidoppervlakte, minimaliseert poriën en geeft een egale en stralende huid, aldus de verpakking.

Hier heb ik één pompje van het serum op mijn hand. Je kunt het misschien niet heel goed zien maar het heeft een prachtige parelmoer kleur.

L'Oreal-skin-perfection-corrigerend-serum-5

Het serum smeert makkelijk uit en trekt snel in.

L'Oreal-skin-perfection-corrigerend-serum-6 L'Oreal-skin-perfection-corrigerend-serum-7

 

Op mijn hand zie je het een beetje: het egaliseert inderdaad enigszins. Ik heb een droge huid en slurpt het serum dan ook op. Maar het is absoluut geen vettig serum dus ook voor diegene onder ons met een vette of gemengde huid is dit serum denk ik ideaal. Het vormt een mooie basis om mee te beginnen. Overigens zit er ook nog een gladmakende basis in de Skin Perfection-lijn maar die heb ik niet. Vandaag heb ik de basis wel op mijn hand getest maar ik denk dat het niks voor mij is. Ik reageer niet goed op primers op mijn huid dus ik durfde het niet aan. Als jij de basis wel gebruikt ben ik wel heel benieuwd naar je ervaring!

Ik vind het serum super fijn. Het is makkelijk in gebruik, trekt snel in en ik heb het idee dat mijn huid er rustiger van wordt. Kortom: wat mij betreft een aanrader.

Normaal kost het serum rond de €15. Deze week is het bij Etos in de aanbieding met 40% korting extra voordelig!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.