Review L’Oréal Super Liner Perfect Slim

Eyeliner raakt volgens mij nooit uit, soms is een dikke lijn in, soms een kleine wing maar eyeliner kan altijd. Zelf draag ik niet erg vaak eyeliner, omdat ik het mijn gezicht hard vind maken. Bij anderen vind ik het vaak prachtig staan dus soms waag ik weer een poging. Omdat ik het dus niet vaak gebruik wil ik wel een product gebruiken wat makkelijk werkt. Vandaag review is de L’Oréal Super Liner Perfect Slim eyeliner.

Review-l'oreal-super-liner-perfect-slim-1

  • Verpakking

De zwarte verpakking met gouden letters vind ik erg mooi. Heel stijlvol. Hij heeft een speciaal stukje, net zoals een vulpen, waardoor hij lekker in de hand ligt.

Review-l'oreal-super-liner-perfect-slim-2

De liner heeft een mooie dunne vilten tip. Ik denk dat je hier heel precies mee kunt werken. Dat maakt het hoop ik makkelijk om de eyeliner aan te brengen.

Review-l'oreal-super-liner-perfect-slim-3

De liner is er in verschillende kleuren. Ik koos voor de zwarte kleur, omdat ik op zoek was naar een nieuwe fijne zwarte eyeliner.

Review-l'oreal-super-liner-perfect-slim-4

  • De test

Het is tijd om de eyeliner te testen. Ik ben benieuwd!

Review-l'oreal-super-liner-perfect-slim-5

De L’Oréal Super Liner Perfect Slim trekt een heel mooi dun lijntje. Bij het hartje trekt hij wat in de lijntjes van mijn huid maar bij de rechte lijn heb ik daar geen last van. Toen ik de eyeliner wilde verwijderen moest ik echt make-up remover gebruiken, ook een positief teken. Hij zal dus niet zo snel vlekken of uitlopen, dat is altijd fijn!

Review-l'oreal-super-liner-perfect-slim-6

Zoals ik al eerder zei ben ik niet echt een talent in het aanbrengen van eyeliner. Maar ik moet zeggen dat ik met de L’Oréal Super Liner Perfect slim vrij gemakkelijk een lijntje kon zetten én een mooie wing kon maken! Het ging in één keer goed en ziet er mooi en strak uit (al zeg ik het zelf ;))

Review-l'oreal-super-liner-perfect-slim-8

  • Conclusie

 

Review-l'oreal-super-liner-perfect-slim-7

Ik ben enthousiast! Wat een fijne eyeliner die makkelijk in het gebruik is en snel een mooie strakke zwarte lijn kan zetten. Alhoewel ik misschien tot nu toe zo’n 5 eyeliners in mijn bezit heb gehad en ik dus geen expert ben, vind ik dit wel de beste tot nu toe. En door deze eyeliner gebruik ik ook steeds vaker eyeliner. Ik vind het effect op camera namelijk wel erg mooi. Kortom: ik ben blij met de L’Oréal Super Liner Perfect Slim. Hij is verkrijgbaar bij de drogist en kost rond €12.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Volgens mij heb ik dezelfde, maar de dikke versie dan. Vind een dikke stift fijner om lijntjes te trekken, maar dat is een persoonlijke keuze natuurlijk! 🙂
    Ps. Ik geef momenteel een huge pakket weg op mijn site. Care to join? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.