Review: MAC 217 blending brush

De MAC 217 blending brush is misschien wel één van de bekendste kwasten van MAC. Hij stond al een tijdje op mijn wishlist, maar hij is niet goedkoop. Na lang twijfelen kocht ik hem. Vandaag de review, is hij het geld waard?

Review-MAC-M.A.C.-brush-kwast-217-blending-2

Al jaren gebruik ik trouw de blending brush van de Hema, een fijne budget kwast die ook nog eens jaren meegaat. Toch wilde ik ontzettend graag de blending brush van MAC proberen. De MAC 217 is volgens mij een begrip in beautyblogger land. Na lang twijfelen besloot ik naar de counter van MAC in de Douglas te gaan en eens te gaan kijken. Noem me zuinig, maar ik vind €22 voor een kwast vrij veel. Tegelijkertijd bedacht ik me dat ik al jaren mijn Hema blending brush van €2,30 gebruik en dat ik misschien best eens wat nieuw kon proberen.

Review-MAC-M.A.C.-brush-kwast-217-blending

De MAC 217 is kleiner dan die van de Hema. De kwasten van MAC worden met de hand gemaakt en de 217 heeft natuurlijke (geiten)haartjes (cruelty free) die ontzettend zacht zijn. Wel is de kwast niet te slap en niet te stevig waardoor hij super is voor het blenden van oogschaduw, maar je kunt er ook mooi oogschaduw mee aanbrengen voor een zacht en natuurlijk effect.

De haartjes zijn wit waardoor je vuil er heel snel ziet, wat mij betreft een voordeel, omdat het ervoor zorgt dat ik hem tenminste tijdig een wasbeurt geef.

Review-MAC-M.A.C.-brush-kwast-217-blending-3

  • Conclusie

Wat is dit een geweldig fijne kwast! Ik vraag me af waarom ik nooit eerder overstag ben gegaan, want ik kan niet meer zonder. De MAC 217 kwast hoort nu bij mij. Elke dag, elke ooglook: MAC 217 maakt het make-up leven net wat makkelijker en aangenamer (want de haartjes zijn zooo zacht). Die €22,- is een investering maar dan heb je ook wat! Love it!

Heb jij een kwast waar je niet meer zonder kunt?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.